Jeg er et dumt svin

Jeg vil gerne lægge ud med at skrive en lille historie. Bare for at stå lidt i kontrast til de mange interessante artikler, som jeg har læst med stor fornøjelse. Ydermere også fordi at jeg som danskstuderende adskiller mig fra de mere økonomi-uddannede skribenter herinde, det har jeg i hvert fald fået at vide af redaktionen.

Men det er en historie, der foregår på en folkeskole, i en af de ældre klasser. Her gik der en dreng, en rigtig bisse, som brugte en stor del af sin skolegang udenfor døren. Det blev til sidst for meget for læreren, så da der igen havde været problemer i et frikvarter, blev han sendt op på skoleinspektørens kontor. Han havde mødt for sent op, og sagde at grunden til, at han overhovedet var mødt op, var for ikke at få fravær. Han havde sat sig ned bagerst i lokalet, og havde fundet et pornoblad frem, som han sad og læste i. Læreren var ikke helt tilfreds, og bad ham om at finde sine bøger frem, og virke som om han var interesseret. Det nægtede han. ”Det interesserer mig jo ikke. Jeg er kun mødt op for ikke at få fravær, så undervis du blot de andre, så passer jeg mig selv hernede i hjørnet.”

Det havde læreren ikke fundet sig i, så nu sad han her på inspektørens kontor og havde fået til opgave at skrive: ”Jeg er et dumt svin, og vil fra nu af vise interesse i undervisningen” 100 gange på en lille tavle.

Et par dage senere så en anden lærer ham sidde i 12-frikvarteret og ryge en joint. Hun var blevet helt paf, og havde sendt ham direkte op på inspektørens kontor.

Her var han blevet sat til at skrive: ”Jeg er et dumt svin, og vil fra nu af ikke ryge hash!” 500 gange på den lille tavle.

Men der opstod igen problemer med ham lidt senere på ugen, her havde han malet graffiti i cykelkælderen og piftet nogle af cyklerne, OG nogle af lærernes biler.

Det var ikke i orden, så inspektøren bad ham skrive ”Jeg er et dumt svin, og vil ikke bedrive hærværk igen” 1000 gange på den lille tavle.

Så blev han sendt hjem, men helt hjem var han ikke gået. For da inspektøren spadserede hjem, blev han overfaldet. Inspektøren var dog stærkere og overmandede ham hurtigt, og spurgte hvem fanden han troede han var, siden han kunne opføre sig sådan. Han sagde: ”Jeg er et dumt svin, var det ikke det, De ville lære mig?”

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password