Skattefrihedsdag

Skatteborgerforeningen markerer årets Skattefrihedsdag. Dagen markerer, at hvis staten tog 100% af vores indkomst alle årets dage indtil nu, ville vi have indtil nytår til at arbejde for os selv. Det bliver den 21. juli – altså på tirsdag. Dagen markeres hos CEPOS (Landgreven 3, 3. sal, 1301 København K) kl. 16 på dagen – […]

Skatteborgerforeningen markerer årets Skattefrihedsdag. Dagen markerer, at hvis staten tog 100% af vores indkomst alle årets dage indtil nu, ville vi have indtil nytår til at arbejde for os selv. Det bliver den 21. juli – altså på tirsdag. Dagen markeres hos CEPOS (Landgreven 3, 3. sal, 1301 København K) kl. 16 på dagen – med efterfølgende mad og drikke (med rabat) på Streckers Pub & Brasserie på Strøget. Alle er velkomne.

0 comments

Sign In

Reset Your Password