God påske

Denne artikel har ikke særlig meget med påske at gøre. Der er heller intet videnskabeligt ved artiklen. Den er ikke en gang sur på staten (og så var den alligevel).

Det er en status på, hvordan det går på liberator og samtidig en evig opfordring om at hjælpe med at bekæmpe staten.

Vores mål fra starten af har været at få to artikler på Liberator.dk om ugen. Dette mål er stort set blevet holdt konstant. Artiklerne har været meget forskellige. De har handlet om alt fra skat til fedme. Det er udelukkende skribenten, der bestemmer emnet.

Lynbloggen lever lidt sit eget liv, og vi vil bare gerne sige tak til alle dem, som skriver her. Alle er selvfølgelig velkommen, hvis man gerne vil skrive på lynbloggen. De skal sådan set bare kontakte Lasse Birk Olesen.

Vi har fået et nyt medlem i Liberator redaktionen. Kim Hvid er nu Chefredaktør, og vil hovedsageligt være ansvarlig for artikler. Hvis man vil være skribent, så skal man dog fortsat skrive til Hans Jonas Hansen.

Desuden er vi altid interesseret i at høre fra folk, som har en god idé, som de mener vil gavne Liberator. Det forventes dog, at man selv vil bruge tid på idéen, da vi i forvejen ikke har meget tid til nye ting.

Vi er især interesseret i unge passionerede mennesker, som ønsker at arbejde med video og podcast. Det vil være dejligt med et mere interaktivt site. Hvis du er interesseret i at hjælpe os med det, så må du meget gerne kontakte os. Man behøver ikke at have noget udstyr.

Liberator ønsker alle en god påske. Husk at nyde tiden med dem, som du elsker. Det er dem som gør, at du har overskud i livet, selvom staten gør alt for at holde dig nede.

0 comments

Sign In

Reset Your Password