Lad os forestille os følgende restaurant:
___________________________________
Uden for indgangspartiet vejrer den kendte fane for det tyske nationalsocialistiske parti; det sorte hagekors på hvid og rød baggrund. Over døren står restaurantens navn: Cafe Hitler.
Når man kommer ind ad døren, mødes man af en tjener med et lille, sort firkantet overskæg. Overtjeneren bærer en skinnende sort læderfrakke og en sort kasket med det kendte SS-dødningehoved. “Hva’ schkal det være?”, spørges der på gebrokkent dansk?
Af menukortet fremgår forskellige traditionelle tyske spiser:
Komave med fyld, bratenwurst med kartoffelmos samt kogte gulerødder og
blomkål. Til dessert serveres der jødekager fremstillet i gasovn.

– Ha! Haha! Jødekager i gasovn, fik du den?
Musikken i den smagfuldt indrettede og bayersk inspirerede restaurant udgøres af stille marchsange som “Die Fahne Hoch” eller “Wir sind die braunen Soldaten”. Når man kæmper for smukke sager, kræver det smukke sange, ikke sandt?
Fra væggen kigger Adolf Hitler ned. Hans strenge, retfærdige blik resulterer i en næsten øjeblikkelig tynget samvittighed over at komme på dette sted i et så ydmygt og ligegyldigt ærinde som at fylde sin mave. Andre ledere som Himmler, Eichmann og Heydrich supplerer med deres myndige kasketter fra billeder på væggen.
___________________________________
Hvad gik der galt? Hvad ville der ske, hvis en sådan restaurant blev etableret i Københavns bymidte?
Sandheden er, at den ville blive smadret med brosten eller brændt endnu før den åbnede. Ikke bare af vilde autonome – men af normale, almindeligvis fredelige borgere. Selve tanken er jo absurd – nazismens ikoner bliver forbundet med den rendyrkede ondskab. Kun historie- og tankeløse eller direkte ondskabsfulde mennesker ville kunne finde på at åbne en Cafe Hitler.
I dag har vi ingen Cafe Hitler, men vi har cafeer og trends, som i form og ideologi ligger tæt op ad den skitserede cafe.
På Nørrebrogade 209 ligger Café Castro, som på væggene har billeder af den hyggelige caribiske ”repræsentant for den charmerende sambasocialisme”. Sådan fremstillede Mogens Lykketoft Fidel Castro efter at have gæstet diktatoren sammen med sin tåbelige kone engang i begyndelsen af 1980’erne. Lad os i parentes bemærke, at Castros menneskefjendske voldsregime alene i løbet af 1960’erne slog mellem 7.000 og 10.000 mennesker ihjel (se The Black Book of Communism, kapitel 25). Castros socialistiske horder internerede alle sociale afvigere i koncentrationslejre. Protestanter, Katolikker, Jehovas Vidner, alle der signalerede en religiøs overbevisning. Forretningsmænd, folk som sagde deres mening, alfonser. Homoseksuelle blev offentligt ydmyget på deres arbejde, hvor de blev tvunget til at tilstå deres ”forbrydelse”, hvorefter de – underlagt militærdisciplin – skulle deltage i et såkaldt genuddannelsesprogram.
Alle ”kontra-revolutionære” blev sat i tvangsarbejde. Endnu mens Lykketoft besøgte dette socialistiske paradis, havde den største cubanske koncentrationslejr, El Mundo, omkring 3.000 indsatte. Fangerne kunne her lære om den socialistiske sandhed vha. elektricitetstortur, fysiske afstraffelsesopgaver og gammeldags tæv. Vagterne i koncentrationslejrene udnyttede desuden visse indsattes fobier til at ”lære” dem om kollektivets velsignelser. For at de indsatte skulle ”lære” så meget som muligt, blev de tvangsmedicineret med sodium pentathol, så de ikke skulle falde i søvn under ”uddannelsen”.
Den store nar, Mogens Lykketoft, har med sine absurde udtalelser skidt på de tusinder af mennesker, som er omkommet, har fået livsvarige traumer eller fået ødelagt deres familier af et af vor verdens mest brutale og idiotiske regimer. Det kan ikke undskyldes. Allerhøjst kan man hævde, at tiden i begyndelsen af 1980’erne var en anden, og folk generelt var mere idiotiske dengang. I dag skulle vi gerne være blevet klogere, men cafeen på Nørrebrogade vidner ikke om det. Dét sted burde være blevet lukket efter en uge, hvor ikke én havde sat sine ben i cafeen. I stedet sidder folk og soler sig og drikker caribiske drinks, mens de morer sig over billederne af Fidel Castro på væggen.
Heldigvis er den russiske restaurant med det helt usmagelige navn, KGB, blevet nedlagt. Restauranten lå i Dronningen Tværgade 22, og de havde mange russiske specialiteter – specielt vodkaer og kaviar. Restaurant KGB er formentlig ikke lukket, fordi københavnere var rasende og smed brosten gennem vinduet eller sang Danmark nu blunder den lyse nat ude foran restauranten. Hverken besøgende eller medarbejdere blev mødt af forargede tilråb, og ingen fik smidt fordærvede madvarer på sig af demonstrerende foran restauranten. KGB lukkede i al stilfærdighed – sikkert pga. kedsommelig kundemangel. Kunderne var tilsyneladende fuldkomment ligeglade med, at glorificerende billeder af verdenshistoriens største massemordere og psykopater var hængt op i restauranten for at man kunne opleve en ”særlig russisk” stemning.
En del af spillestedet Stengade 30 kaldes Stalingrad. Her mødes de hippe venstreorienterede gulerodskagebagere og homoseksuelle. Jeg gad nok vide, om de homoseksuelle der mødes på Stengade 30 er klar over homoseksuelles vilkår i Sovjetunionen. Eller jøders vilkår, eller sigøjneres vilkår eller nogen som helst anden minoritets vilkår. Gad vide om de overhovedet har talt med almindelige mennesker, som har levet i Sovjetunionen og følt på egen krop, hvad det vil sige at leve i et socialistisk samfund. At nogen kan finde på at opkalde et spillested efter verdenshistoriens absolut største morder er til at brække sig over.
Det har længe været på mode at bære T-shirts med socialistiske slogans. En af de mest populære er selvfølgelig dén med Che Guevaras silhuet. De fleste gange, jeg møder personer med denne T-shirt, gør jeg dem opmærksom på, at de har et billede af en morderisk psykopat på deres T-shirt. Ofte signalerer deres svar en komplet historieløshed – men det er vel ikke så mærkeligt, når man tager det danske uddannelsesvæsens kvalitet i betragtning. Jeg skal snart have lavet en T-shirt, hvor der står: ”Che Guevara deserved to die”. Er nogen interesserede i at købe en?
Bragt på Liberator første gang juni 2002.

Join the Conversation

46 Comments

 1. Fremragende artikel, der fortjener at blive læst igen – og desværre igen. For dens indsigt bliver benægtet igen og atter igen. André Glucksmann skrev om Stalin i de franske intellektuelles hoveder allerede i 75 i La Cuisinière et le Mangeur d`hommes (Kokkepigen og menneskeæderen;vist ikke oversat til dansk). Måske Lykketoft og hans uvidende kone ikke fik læst den, eller måske kunne de bare ikke, for som det socialdemokratiske bourgeoisies kæledægger er de sikkert også ofre for den socialdemokratiske uddannelsespolitik, men de har bestemt hørt nogen gengive en omtale af den fra Politiken eller – på en hård dag – Information. Så de har også vidst alt det, der står i artiklen her. Det næste spørgsmål bliver så, hvad der motiverer den ideologiske blindhed eller det raseri, som en universitetsmarxist gav sig hen i, da han havde set Liberators banner: “Socialisme dræber.” Men det var jo en faktuel oplysning. Hvad motiverer den ideologiske blindhed? Hvad er socialisternes materielle interesse i blindheden og gentagelsen af løgnen?

 2. Fremragende artikel, der fortjener at blive læst igen – og desværre igen. For dens indsigt bliver benægtet igen og atter igen. André Glucksmann skrev om Stalin i de franske intellektuelles hoveder allerede i 75 i La Cuisinière et le Mangeur d`hommes (Kokkepigen og menneskeæderen;vist ikke oversat til dansk). Måske Lykketoft og hans uvidende kone ikke fik læst den, eller måske kunne de bare ikke, for som det socialdemokratiske bourgeoisies kæledægger er de sikkert også ofre for den socialdemokratiske uddannelsespolitik, men de har bestemt hørt nogen gengive en omtale af den fra Politiken eller – på en hård dag – Information. Så de har også vidst alt det, der står i artiklen her. Det næste spørgsmål bliver så, hvad der motiverer den ideologiske blindhed eller det raseri, som en universitetsmarxist gav sig hen i, da han havde set Liberators banner: “Socialisme dræber.” Men det var jo en faktuel oplysning. Hvad motiverer den ideologiske blindhed? Hvad er socialisternes materielle interesse i blindheden og gentagelsen af løgnen?

 3. Glimrende artikel, desværre glemmer du at påpege at næsten alle kan læse på Cuba.
  Det lader i hvert fald til på venstrefløjen, at det kan begrunde selv de mest horrible ting imod afstikkere fra regimet.

 4. Glimrende artikel, desværre glemmer du at påpege at næsten alle kan læse på Cuba.
  Det lader i hvert fald til på venstrefløjen, at det kan begrunde selv de mest horrible ting imod afstikkere fra regimet.

 5. Glimrende artikel, desværre glemmer du at påpege at næsten alle kan læse på Cuba.
  Det lader i hvert fald til på venstrefløjen, at det kan begrunde selv de mest horrible ting imod afstikkere fra regimet.

 6. Det er da bare positivt at de respektive lande, cuba, og andre med hang til minoritetsundertrykkende og kapitalisme fornægtende tendenser, melder klart flag!
  Man kunne jo nemt forestille sig en diskussion om hvorvidt et land, Danmark? – som måske bare er det rene diktatur om igen med en masse nytteløse hensigterklæringer, som:
  foregiver at dyrke markedsøkonomi,
  foregiver at loven er lige for alle,
  foregiver at være demokratisk,
  foregiver at der er lige muligheder for alle,
  foregiver at borgerne har retssikkerhed,
  foregiver at det beskytter minoriteter,
  foregiver at overholde menneskerettighederne,
  foregiver at …….
  Men det var bare en strøtanke. Jeg er glad for at:
  jeg lever i et land hvor homoseksuelle har lov til at bevæge sig frit i nattelivet og ikke bliver chikaneret eller slået ned.
  Jeg ved at den pris jeg betaler for mine varer er markedsbestemt.
  Jeg ved at mine med-studerende ikke har lejlighed og bil i forældrenes navn og en fin børneopsparing de kan drikke for.
  Jeg ved at når min grønthandler ikke betaler moms, så bliver han straffet.
  Jeg ved at når jeg finder en kone på min alder i Iran, så kan jeg få lov at bo sammen med hende i den lejlighed jeg selv ejer.
  Det er jeg fandeme glad for.
  Tænk en gang hvis jeg levede i et land hvor jeg ikke kunne tage ting som disse forgivet.
  Start med at tørre lorten af jeres egne sko.
  Dobbelt-moral er IKKE dobbelt så godt.

 7. Det er da bare positivt at de respektive lande, cuba, og andre med hang til minoritetsundertrykkende og kapitalisme fornægtende tendenser, melder klart flag!
  Man kunne jo nemt forestille sig en diskussion om hvorvidt et land, Danmark? – som måske bare er det rene diktatur om igen med en masse nytteløse hensigterklæringer, som:
  foregiver at dyrke markedsøkonomi,
  foregiver at loven er lige for alle,
  foregiver at være demokratisk,
  foregiver at der er lige muligheder for alle,
  foregiver at borgerne har retssikkerhed,
  foregiver at det beskytter minoriteter,
  foregiver at overholde menneskerettighederne,
  foregiver at …….
  Men det var bare en strøtanke. Jeg er glad for at:
  jeg lever i et land hvor homoseksuelle har lov til at bevæge sig frit i nattelivet og ikke bliver chikaneret eller slået ned.
  Jeg ved at den pris jeg betaler for mine varer er markedsbestemt.
  Jeg ved at mine med-studerende ikke har lejlighed og bil i forældrenes navn og en fin børneopsparing de kan drikke for.
  Jeg ved at når min grønthandler ikke betaler moms, så bliver han straffet.
  Jeg ved at når jeg finder en kone på min alder i Iran, så kan jeg få lov at bo sammen med hende i den lejlighed jeg selv ejer.
  Det er jeg fandeme glad for.
  Tænk en gang hvis jeg levede i et land hvor jeg ikke kunne tage ting som disse forgivet.
  Start med at tørre lorten af jeres egne sko.
  Dobbelt-moral er IKKE dobbelt så godt.

 8. Det er da bare positivt at de respektive lande, cuba, og andre med hang til minoritetsundertrykkende og kapitalisme fornægtende tendenser, melder klart flag!
  Man kunne jo nemt forestille sig en diskussion om hvorvidt et land, Danmark? – som måske bare er det rene diktatur om igen med en masse nytteløse hensigterklæringer, som:
  foregiver at dyrke markedsøkonomi,
  foregiver at loven er lige for alle,
  foregiver at være demokratisk,
  foregiver at der er lige muligheder for alle,
  foregiver at borgerne har retssikkerhed,
  foregiver at det beskytter minoriteter,
  foregiver at overholde menneskerettighederne,
  foregiver at …….
  Men det var bare en strøtanke. Jeg er glad for at:
  jeg lever i et land hvor homoseksuelle har lov til at bevæge sig frit i nattelivet og ikke bliver chikaneret eller slået ned.
  Jeg ved at den pris jeg betaler for mine varer er markedsbestemt.
  Jeg ved at mine med-studerende ikke har lejlighed og bil i forældrenes navn og en fin børneopsparing de kan drikke for.
  Jeg ved at når min grønthandler ikke betaler moms, så bliver han straffet.
  Jeg ved at når jeg finder en kone på min alder i Iran, så kan jeg få lov at bo sammen med hende i den lejlighed jeg selv ejer.
  Det er jeg fandeme glad for.
  Tænk en gang hvis jeg levede i et land hvor jeg ikke kunne tage ting som disse forgivet.
  Start med at tørre lorten af jeres egne sko.
  Dobbelt-moral er IKKE dobbelt så godt.

 9. Jeg tror, at jeg har læst den her artikel over ti gange, og den er simpelthen fantastisk!

 10. Jeg tror, at jeg har læst den her artikel over ti gange, og den er simpelthen fantastisk!

 11. Trist men sandt – mennesket er snæversynet. Hvis ikke vi havde haft 2.verdenskrig tæt inde på livet i Danmark, så ville Café Hitler i København sikkert heller ikke støde nogen.

 12. Trist men sandt – mennesket er snæversynet. Hvis ikke vi havde haft 2.verdenskrig tæt inde på livet i Danmark, så ville Café Hitler i København sikkert heller ikke støde nogen.

 13. Michael Juel skrev: “Jeg ved at når min grønthandler ikke betaler moms, så bliver han straffet.”
  Jeg kan ikke se hvordan straf og frihedsberøvelse nogensinde vil kunne hjælpe på noget som helst?
  Hvis man som individualistisk anarkist / anarkokapitalist / whatever mener, at staten skal nedbrydes er det så ikke en del af jeres “revolutionær strategi” at prøve at snyde så meget i skat som muligt? Lidt ligesom Mogens Glistrups økonomiske politik?

 14. Michael Juel skrev: “Jeg ved at når min grønthandler ikke betaler moms, så bliver han straffet.”
  Jeg kan ikke se hvordan straf og frihedsberøvelse nogensinde vil kunne hjælpe på noget som helst?
  Hvis man som individualistisk anarkist / anarkokapitalist / whatever mener, at staten skal nedbrydes er det så ikke en del af jeres “revolutionær strategi” at prøve at snyde så meget i skat som muligt? Lidt ligesom Mogens Glistrups økonomiske politik?

 15. Michael Juel skrev: “Jeg ved at når min grønthandler ikke betaler moms, så bliver han straffet.”
  Jeg kan ikke se hvordan straf og frihedsberøvelse nogensinde vil kunne hjælpe på noget som helst?
  Hvis man som individualistisk anarkist / anarkokapitalist / whatever mener, at staten skal nedbrydes er det så ikke en del af jeres “revolutionær strategi” at prøve at snyde så meget i skat som muligt? Lidt ligesom Mogens Glistrups økonomiske politik?

 16. Se:
  http://flickr.com/search/?q=hitler+bar
  Der er faktisk en del sådanne barer, men de ligger mest i østen, så også et tachno disco, med hans i navn i Tokyo.
  I Østeuropa og Berlin findes der da også adskillige Sovjet/Stalin tematiserede steder.
  Og I Munchen kan man stadig gå på Bierstube, der hvor der Führer forsøgte sit første kup…
  Men cafelivet er dødbidder i København, hvor alle steder ligner hinanden, i alle andre storbyer er de langt mere kreative, jeg savner Berlin og de andre byer.

 17. Se:
  http://flickr.com/search/?q=hitler+bar
  Der er faktisk en del sådanne barer, men de ligger mest i østen, så også et tachno disco, med hans i navn i Tokyo.
  I Østeuropa og Berlin findes der da også adskillige Sovjet/Stalin tematiserede steder.
  Og I Munchen kan man stadig gå på Bierstube, der hvor der Führer forsøgte sit første kup…
  Men cafelivet er dødbidder i København, hvor alle steder ligner hinanden, i alle andre storbyer er de langt mere kreative, jeg savner Berlin og de andre byer.

 18. Restauranten KGB, lå jo som bekendt også i det tidligere DKPs eller Land og Folks lokaler, så navnet var da meget velvalgt.
  Der er da også Stubnitz, det tidlige DDR skib hvor der er partys om sommeren.
  Det er en misforståelse at tro at det nødvendigvis er en dyrkelse af kommunismen, ofte er der en ironisk distance eeler direkte tale om kitch.
  Mig kan det i al fald ikke forarge, heller ikke hvis der var en Cafe Hitler.
  Historieløshed skyldes såmænd snarere uvidenhed, bevidst fortrængning end noget sådan.
  De fleste husker jo også Christian 4. for hans bygninger i København, ikke for hekseprocesserne og den fundamentalistisk religiøse lovgivning eller hvordan det lykkedes ham at køre landet økonomisk på randen af fallit, halvdelen af hans bygninger blev jo aldrig fuldført af samme grund.

 19. Restauranten KGB, lå jo som bekendt også i det tidligere DKPs eller Land og Folks lokaler, så navnet var da meget velvalgt.
  Der er da også Stubnitz, det tidlige DDR skib hvor der er partys om sommeren.
  Det er en misforståelse at tro at det nødvendigvis er en dyrkelse af kommunismen, ofte er der en ironisk distance eeler direkte tale om kitch.
  Mig kan det i al fald ikke forarge, heller ikke hvis der var en Cafe Hitler.
  Historieløshed skyldes såmænd snarere uvidenhed, bevidst fortrængning end noget sådan.
  De fleste husker jo også Christian 4. for hans bygninger i København, ikke for hekseprocesserne og den fundamentalistisk religiøse lovgivning eller hvordan det lykkedes ham at køre landet økonomisk på randen af fallit, halvdelen af hans bygninger blev jo aldrig fuldført af samme grund.

 20. Restauranten KGB, lå jo som bekendt også i det tidligere DKPs eller Land og Folks lokaler, så navnet var da meget velvalgt.
  Der er da også Stubnitz, det tidlige DDR skib hvor der er partys om sommeren.
  Det er en misforståelse at tro at det nødvendigvis er en dyrkelse af kommunismen, ofte er der en ironisk distance eeler direkte tale om kitch.
  Mig kan det i al fald ikke forarge, heller ikke hvis der var en Cafe Hitler.
  Historieløshed skyldes såmænd snarere uvidenhed, bevidst fortrængning end noget sådan.
  De fleste husker jo også Christian 4. for hans bygninger i København, ikke for hekseprocesserne og den fundamentalistisk religiøse lovgivning eller hvordan det lykkedes ham at køre landet økonomisk på randen af fallit, halvdelen af hans bygninger blev jo aldrig fuldført af samme grund.

 21. @Jan Madsen:
  Det jeg foregiver at sige kan ,i, og med, dette foras aksiom, være ligegyldigt, som Thor Noe også påpeger.
  Men – personligt vil jeg føle mig bedre tjent med en stat der ikke foregav at være en masse, som den ikke er.
  Ikke at jeg billiger udøvelse af pression mod minoriteter, men ville ha nemmere ved at agere og agitere imod sådanne udfoldelser, hvis ikke halvdelen af befolkning var forblændet af fin retorik og billige hensigtserklæringer.
  Bryder mig generelt ikke om at blive holdt for nar af politikere der siger en masse, mener noget andet og lader resten gå sin gang.
  Fidel ved man er en nar fordi han slår bøsser ihjel og ikke kan lide heavy rock. Hitler vidste man var en nar, fordi han slog bøsser ihjel og ikke kunne lide heavy rock, Stalin vidste man var en nar, fordi … etc.
  Fogh/Bertel/Nyrup er narrøve fordi ?? Nåeh nej.. de prøvede jo, de ville jo gerne, de sagde jo og gjorde jo.
  Gu gjorde de ej.
  Kan du følge min tankegang?
  @Thor Noe:
  Lighed for loven bryster vi os rigtig meget af i Danmark, derfor relevansen af eksemplet.
  Nej, straf og frihedsberøvelse bør ikke ses som en konkret løsning i dette eksempel. Men kan kunne vel få lavet en afdragsaftale eller arbejde det af. Ser jeg ikke som en reel straf.
  MEN, hvis vores fælles forståelse for hvilke værdier vores samfund bygger på, er indbefattet ideen om Tieende til adlen(skat), og penge kan være en ejendom. Så er det vel tyveri af andres ejendom. Ligesom bortførelse, mord o.l.
  Frihedsberøver vi ikke folk, for sådanne forseelser.??
  Du skal huske at adskille tanke og virke.
  Hvis vi havde levet i Vietnam for 3000år siden, så var han nok blev pryglet – Jeg kunne godt tænke mig at vi vendte tilbage til den tilstand.
  Det betyder ikke at jeg kunne finde på at prygle ham, hvis jeg møder ham. Bare fordi jeg synes ideen er fed.
  udover det.
  Du distancerer dig meget kraftigt fra det, forholdsvis, saglige niveau som jeg prøver (og de fleste andre) prøver at holde debatterne på, ved at sætte / mellem: Whatever, Anarkist og Anarko-kapitalist(?)
  Anyways. Hvad er spørgsmålet?
  “er det så ikke en del af jeres “revolutionær strategi” at prøve at snyde så meget i skat som muligt???”
  -Jov? eller dræbe magthaverne? eller dele flyers ud? Eller sidde stille foran Nordea?
  Du misforstår måske lidt ideen med Anarkisme.

 22. @Jan Madsen:
  Det jeg foregiver at sige kan ,i, og med, dette foras aksiom, være ligegyldigt, som Thor Noe også påpeger.
  Men – personligt vil jeg føle mig bedre tjent med en stat der ikke foregav at være en masse, som den ikke er.
  Ikke at jeg billiger udøvelse af pression mod minoriteter, men ville ha nemmere ved at agere og agitere imod sådanne udfoldelser, hvis ikke halvdelen af befolkning var forblændet af fin retorik og billige hensigtserklæringer.
  Bryder mig generelt ikke om at blive holdt for nar af politikere der siger en masse, mener noget andet og lader resten gå sin gang.
  Fidel ved man er en nar fordi han slår bøsser ihjel og ikke kan lide heavy rock. Hitler vidste man var en nar, fordi han slog bøsser ihjel og ikke kunne lide heavy rock, Stalin vidste man var en nar, fordi … etc.
  Fogh/Bertel/Nyrup er narrøve fordi ?? Nåeh nej.. de prøvede jo, de ville jo gerne, de sagde jo og gjorde jo.
  Gu gjorde de ej.
  Kan du følge min tankegang?
  @Thor Noe:
  Lighed for loven bryster vi os rigtig meget af i Danmark, derfor relevansen af eksemplet.
  Nej, straf og frihedsberøvelse bør ikke ses som en konkret løsning i dette eksempel. Men kan kunne vel få lavet en afdragsaftale eller arbejde det af. Ser jeg ikke som en reel straf.
  MEN, hvis vores fælles forståelse for hvilke værdier vores samfund bygger på, er indbefattet ideen om Tieende til adlen(skat), og penge kan være en ejendom. Så er det vel tyveri af andres ejendom. Ligesom bortførelse, mord o.l.
  Frihedsberøver vi ikke folk, for sådanne forseelser.??
  Du skal huske at adskille tanke og virke.
  Hvis vi havde levet i Vietnam for 3000år siden, så var han nok blev pryglet – Jeg kunne godt tænke mig at vi vendte tilbage til den tilstand.
  Det betyder ikke at jeg kunne finde på at prygle ham, hvis jeg møder ham. Bare fordi jeg synes ideen er fed.
  udover det.
  Du distancerer dig meget kraftigt fra det, forholdsvis, saglige niveau som jeg prøver (og de fleste andre) prøver at holde debatterne på, ved at sætte / mellem: Whatever, Anarkist og Anarko-kapitalist(?)
  Anyways. Hvad er spørgsmålet?
  “er det så ikke en del af jeres “revolutionær strategi” at prøve at snyde så meget i skat som muligt???”
  -Jov? eller dræbe magthaverne? eller dele flyers ud? Eller sidde stille foran Nordea?
  Du misforstår måske lidt ideen med Anarkisme.

 23. Michael, nej jeg har lidt svært ved at følge din tankegang, idet de fleste herinde er enige i, at Fogh/Bertel/Nyrup er narrøve, og vi har masser af begrundelser herfor.

 24. Michael, nej jeg har lidt svært ved at følge din tankegang, idet de fleste herinde er enige i, at Fogh/Bertel/Nyrup er narrøve, og vi har masser af begrundelser herfor.

 25. Michael, nej jeg har lidt svært ved at følge din tankegang, idet de fleste herinde er enige i, at Fogh/Bertel/Nyrup er narrøve, og vi har masser af begrundelser herfor.

 26. Michael, som Jan rigtigt nok påpeger, så har vi masser af grunde til at holde Fogh/Bertel/Nyrup op på, at de er nogle fucking forpulede narrøve.
  Jeg tror ikke at de skjuler noget. Folk der ikke kan finde grunde, er folk der gerne vil forvildes. Og så er de selv uden om det (GISP!.. Ja, du hørte rigtigt, det er folks eget valg)

 27. Michael, som Jan rigtigt nok påpeger, så har vi masser af grunde til at holde Fogh/Bertel/Nyrup op på, at de er nogle fucking forpulede narrøve.
  Jeg tror ikke at de skjuler noget. Folk der ikke kan finde grunde, er folk der gerne vil forvildes. Og så er de selv uden om det (GISP!.. Ja, du hørte rigtigt, det er folks eget valg)

 28. Jesper og Jan:
  Den er jeg helt klar på. Jeg er sikker på at de fleste Danskere, høj som lav, gerne ville være den første til at skyde en eller anden dansk politikere.
  Mit ræsonnement gik på at påpegelsen af at Fidel var et svin, skete på et falsk grundlag. Det nytter ikke at argumentere imod et undertrykkende styre, ud fra en vestlig demokratisk taksonomi, da det selv er samme – bare i forklædning.
  Selvfølgelig er folk “selv ude om det”, hvis de ikke kan gennemskue det. Men det ændrer ikke ,de faktum, at demokratiet foregiver noget andet – forklæder sig.
  Jeg mener desuden, i fortsættelse deraf, ikke at frihed, undertrykkelse eller demokrati, for den sags skyld, hverken kan eller skal grad bøjes.
  Deraf må i gerne aflede at jeg sidestiller: vold mod homoseksuelle (pga. deres seksualitet) med opkrævelse af skat på 64%.
  Og jeg ser ingen forskellige grader af forkastelighed mellem om du går på Cafe Hitler, Cafe Idi Amin, Cafe Helle Thorning eller på Toga Bar.
  /Michael Juel

 29. Jesper og Jan:
  Den er jeg helt klar på. Jeg er sikker på at de fleste Danskere, høj som lav, gerne ville være den første til at skyde en eller anden dansk politikere.
  Mit ræsonnement gik på at påpegelsen af at Fidel var et svin, skete på et falsk grundlag. Det nytter ikke at argumentere imod et undertrykkende styre, ud fra en vestlig demokratisk taksonomi, da det selv er samme – bare i forklædning.
  Selvfølgelig er folk “selv ude om det”, hvis de ikke kan gennemskue det. Men det ændrer ikke ,de faktum, at demokratiet foregiver noget andet – forklæder sig.
  Jeg mener desuden, i fortsættelse deraf, ikke at frihed, undertrykkelse eller demokrati, for den sags skyld, hverken kan eller skal grad bøjes.
  Deraf må i gerne aflede at jeg sidestiller: vold mod homoseksuelle (pga. deres seksualitet) med opkrævelse af skat på 64%.
  Og jeg ser ingen forskellige grader af forkastelighed mellem om du går på Cafe Hitler, Cafe Idi Amin, Cafe Helle Thorning eller på Toga Bar.
  /Michael Juel

 30. Michael, vi er ganske enige. Jeg ville dog stadig holde på, at demokratiet er det mindste onde vs. Fidel / Hitler / Mao / Chavez / etc. (men man kunne også sagtens få f.eks. en konge, der ville behandle hvert enkelt individ med større respekt end demokratiet gør)
  “Og jeg ser ingen forskellige grader af forkastelighed mellem om du går på Cafe Hitler, Cafe Idi Amin, Cafe Helle Thorning eller på Toga Bar. ”
  Tilføj du bar mange af de popede barer. Det eneste sted København har et ordentligt bar-miæjø må være på Amager (inkl. Chr. Havn 🙂

 31. Michael, vi er ganske enige. Jeg ville dog stadig holde på, at demokratiet er det mindste onde vs. Fidel / Hitler / Mao / Chavez / etc. (men man kunne også sagtens få f.eks. en konge, der ville behandle hvert enkelt individ med større respekt end demokratiet gør)
  “Og jeg ser ingen forskellige grader af forkastelighed mellem om du går på Cafe Hitler, Cafe Idi Amin, Cafe Helle Thorning eller på Toga Bar. ”
  Tilføj du bar mange af de popede barer. Det eneste sted København har et ordentligt bar-miæjø må være på Amager (inkl. Chr. Havn 🙂

 32. hitler, stalin, mao. mao udryddede 70 000 000 kinesere, stalin udryddede 50 000 000 russere. hitler udryddede 6 millioner jøder. hvad er værst? det er selvfølgelig hitlers forbrydelser, for dem har venstrefløjen en interesse i at blæse op ud over al rimelighed. alle folkeskolelærere og alle gymnasielærere stemmer på SF. på universitetet er det endnu værre. vi må ha klarlagt omfanget af denne fordærvelse af vore børn og unge der udgår fra ondskabens inkarnerede dæmon-propaganda-katedaraler, nemlig skolerne, gymnasierne og universieterne. det er ondt at ville ha indført kommunisme, kommunismen handler om at gøre alle fattige, liberalismen handler om at gøre alle rige. det er bedre at alle er rige end at alle er lige. hans scherfig, eric danielsen og anders martinsen nexø var alle kommunister. deres værker ska fjernes fra bibliotekerne og brændes i gaderne. jeg ved anders fogh mener det samme. louise frevert ska være statsminister, og kresten poulsgaard ska være kultur minister. johnny hansen fra kandis ska være ulandsminister. og den anden johnny hansen ska være kirkeminister, og så ska vi grave i sagen om hvem der myrdede jesus. var det arne melchior? eller en af hans forfædre? det var det nok.

 33. hitler, stalin, mao. mao udryddede 70 000 000 kinesere, stalin udryddede 50 000 000 russere. hitler udryddede 6 millioner jøder. hvad er værst? det er selvfølgelig hitlers forbrydelser, for dem har venstrefløjen en interesse i at blæse op ud over al rimelighed. alle folkeskolelærere og alle gymnasielærere stemmer på SF. på universitetet er det endnu værre. vi må ha klarlagt omfanget af denne fordærvelse af vore børn og unge der udgår fra ondskabens inkarnerede dæmon-propaganda-katedaraler, nemlig skolerne, gymnasierne og universieterne. det er ondt at ville ha indført kommunisme, kommunismen handler om at gøre alle fattige, liberalismen handler om at gøre alle rige. det er bedre at alle er rige end at alle er lige. hans scherfig, eric danielsen og anders martinsen nexø var alle kommunister. deres værker ska fjernes fra bibliotekerne og brændes i gaderne. jeg ved anders fogh mener det samme. louise frevert ska være statsminister, og kresten poulsgaard ska være kultur minister. johnny hansen fra kandis ska være ulandsminister. og den anden johnny hansen ska være kirkeminister, og så ska vi grave i sagen om hvem der myrdede jesus. var det arne melchior? eller en af hans forfædre? det var det nok.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.