Den 8. februar er der gået 8 år, hvor Liberator har givet det danske mediebillede en tiltrængt alternativ anarkistisk vinkel med baggrundsartikler og kommentarer til aktuelle begivenheder, samt naturligvis jævnlige velfortjente huskekager til samfundets parasiteksistenser inklusive politikere og kroniske bistandsklienter såvel som store virksomheder og banker, der bruger enhver ny markedsbevægelse som påskud til at kræve flere skattefinansierede sutteklude.
Det er der rigtig god grund til at fejre, ikke mindst fordi Liberator siden relanceringen i 2008 igen er kommet op blandt de fem mest besøgte politiske hjemmesider i Danmark. Som det kan ses på grafen her, så har vi næsten tredoblet antallet af ugentlige unikke besøgende. Hvis udviklingen fortsætter, så vil samtlige 5,5 mio. danskere besøge Liberator.dk hver uge, når vi kan fejre 12-års fødselsdag!
Alle vores læsere, ekstremistiske anarkokapitalister såvel som antagonister, bydes derfor på en øl og en bid mad på Streckers Pub & Brasseri, Frederiksberggade 1A, 1459 København K (Det er på Strøget umiddelbart før Gl. Torv, fra Rådhuspladsen.) Det foregår fredag d. 6. februar fra kl. 19.
Traditionen tro er programmet for aftenen blevet overladt til den usynlige hånd.
Vi ses!
Med venlig hilsen
Liberators Redaktion
[Hvis man vil tilkendegive, at man kommer, kan det gøres på Facebook.]

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.