“Det, der er sket på de finansielle markeder, er uden beskrivelse i lærebøgerne”, siger hun.
Nej, det er det ikke. Lene, at blive økonom er ikke blot at sluge råt al det nonsens, man bliver fodret med på studiet. Man må gerne tænke selv og læse udenfor pensum.

Join the Conversation

13 Comments

 1. Suk, havde man ikke fået udskiftet de gamle marxistiske lærebøger fra halvfjerdserne da hun læste…..
  Bertel, du var undervisningsminister, det er din skyld ;)))
  Når jeg stemmer, prøver jeg at undgå alle de DJØFere uden privat erhvervserfaring som findes på stemmesedlen, hvis bare andre gjorde det samme havde vi nok ikke et systembevarende DJØFflertal idag.

 2. Suk, havde man ikke fået udskiftet de gamle marxistiske lærebøger fra halvfjerdserne da hun læste…..
  Bertel, du var undervisningsminister, det er din skyld ;)))
  Når jeg stemmer, prøver jeg at undgå alle de DJØFere uden privat erhvervserfaring som findes på stemmesedlen, hvis bare andre gjorde det samme havde vi nok ikke et systembevarende DJØFflertal idag.

 3. Speaking of which, så må det være de samme DJØF’ere uden privat erhvervserfaring, der mener, at DJØF officielt skal støtte kønskvoter på bestyrelser (hvilket ledelsen rent faktisk gør). Skræmmende, når man nu troede, at hvis der bare var én eneste fornuftig fagforening i landet, så burde det da være den med jurister og økonomer.
  Man kan lære mange ting af at læse DJØF-bladet. Ikke nok med at Pernille Rosenkrantz-Theil åbenbart fortjener at skrive en klumme om, hvor forfærdeligt udlicitering er, så er “[FN] måske den arena, der kan være katalysator for mulige løsninger på ikke kun den finansielle krise, men for udviklingen af nye præmisser for en mere regulerende, retfærdig og stabil verdensorden,” ifølge deres kommentarsider.
  Jeg tror i hvert fald, at jeg skal veje mit medlemsskabs fordele mod ulemperne, for jeg vidste ikke, at jeg havde meldt mig ind i LO.

 4. Speaking of which, så må det være de samme DJØF’ere uden privat erhvervserfaring, der mener, at DJØF officielt skal støtte kønskvoter på bestyrelser (hvilket ledelsen rent faktisk gør). Skræmmende, når man nu troede, at hvis der bare var én eneste fornuftig fagforening i landet, så burde det da være den med jurister og økonomer.
  Man kan lære mange ting af at læse DJØF-bladet. Ikke nok med at Pernille Rosenkrantz-Theil åbenbart fortjener at skrive en klumme om, hvor forfærdeligt udlicitering er, så er “[FN] måske den arena, der kan være katalysator for mulige løsninger på ikke kun den finansielle krise, men for udviklingen af nye præmisser for en mere regulerende, retfærdig og stabil verdensorden,” ifølge deres kommentarsider.
  Jeg tror i hvert fald, at jeg skal veje mit medlemsskabs fordele mod ulemperne, for jeg vidste ikke, at jeg havde meldt mig ind i LO.

 5. Speaking of which, så må det være de samme DJØF’ere uden privat erhvervserfaring, der mener, at DJØF officielt skal støtte kønskvoter på bestyrelser (hvilket ledelsen rent faktisk gør). Skræmmende, når man nu troede, at hvis der bare var én eneste fornuftig fagforening i landet, så burde det da være den med jurister og økonomer.
  Man kan lære mange ting af at læse DJØF-bladet. Ikke nok med at Pernille Rosenkrantz-Theil åbenbart fortjener at skrive en klumme om, hvor forfærdeligt udlicitering er, så er “[FN] måske den arena, der kan være katalysator for mulige løsninger på ikke kun den finansielle krise, men for udviklingen af nye præmisser for en mere regulerende, retfærdig og stabil verdensorden,” ifølge deres kommentarsider.
  Jeg tror i hvert fald, at jeg skal veje mit medlemsskabs fordele mod ulemperne, for jeg vidste ikke, at jeg havde meldt mig ind i LO.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.