Jes Asmussen: For lidt papir med sværte

Danmarks mest citerede økonom mener at ECB er for nærig med seddelpressen: “Den fortsat ligt tøvende indstilling til at benytte rentevåbnet markant, betyder desværre efter vores overbevisning, at den økonomiske krise kan vise sig længere og mere dyb end i andre lande, hvor centralbankerne i højere grad reagerer.” Bare rolig, Jes, ECB skal nok sætte […]

Danmarks mest citerede økonom mener at ECB er for nærig med seddelpressen: “Den fortsat ligt tøvende indstilling til at benytte rentevåbnet markant, betyder desværre efter vores overbevisning, at den økonomiske krise kan vise sig længere og mere dyb end i andre lande, hvor centralbankerne i højere grad reagerer.”

Bare rolig, Jes, ECB skal nok sætte en masse papir med sværte i omløb for at forringe den europæiske økonomi, som du gerne vil ha’ det.

0 comments

Sign In

Reset Your Password