på sin blog. Hun skriver, “at Keynes i 30’erne formulerede en dengang moderne tilgang til økonomien, der var med til at bringe verdensøkonomien ud af den økonomiske krise i 30’erne.”
Nej, Ulrikke, det er stadig ikke sandt. Uanset hvor mange gange det gentages.

Join the Conversation

8 Comments

 1. Hvad mener du? Bliver vi ikke rige af at låne penge og bruge dem på folk som graver huller og fylder dem igen næste dag? :O

 2. Hvad mener du? Bliver vi ikke rige af at låne penge og bruge dem på folk som graver huller og fylder dem igen næste dag? :O

 3. Come on, Mathias. Keynes foreslog det indlysende geniale, at regeringen skulle begrave penge i tomme miner, og lade arbejdsløse grave dem op igen, for at afhjælpe arbejdsløshed. Det ville “være bedre end ingenting.”
  Et sådan geni skal vi selvfølgelig beskæftige os med, det er da klart.

 4. Come on, Mathias. Keynes foreslog det indlysende geniale, at regeringen skulle begrave penge i tomme miner, og lade arbejdsløse grave dem op igen, for at afhjælpe arbejdsløshed. Det ville “være bedre end ingenting.”
  Et sådan geni skal vi selvfølgelig beskæftige os med, det er da klart.

 5. Come on, Mathias. Keynes foreslog det indlysende geniale, at regeringen skulle begrave penge i tomme miner, og lade arbejdsløse grave dem op igen, for at afhjælpe arbejdsløshed. Det ville “være bedre end ingenting.”
  Et sådan geni skal vi selvfølgelig beskæftige os med, det er da klart.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.