Velkommen til det nye år

Uanset om den grove har ret eller ej, så vil jeg gerne sige tak for et spændende år. Der er utvivlsomt sket mange dårlige ting i 2008. Hvis jeg et øjeblik glemmer alt det dårlige, så opdager jeg, at der også har været mange gode ting. Jeg tænker her ikke på nogen konkret episode, men tænker mere på de gode ting, som er sket i mit eget liv personligt. Jeg vil ikke kede liberators læsere med at fortælle, hvad der har været godt i mit liv i 2008. Jeg vil blot opfordre alle til at tænke på de ting, som de har oplevet som individualister.

I sidste ende er det ens egen glæde i livet, der kan gøre den store forskel i kampen for frihed. Den revolution som mange anarko-kapitalister søger, kan ikke opstå med negativisme som ven. Glæde og positive historier om frihed er det, som er med til at skubbe det hele i den rigtige retning. Hvis vi blot vil have en verden skabt på negativisme, så har vi allerede opnået vores mål. Velfærdsstaten er en tro på, at ingen kan klare sig selv, og derfor skal politikere redde os for os selv.

Det skal dog siges, at jeg ikke har noget mod, at folk snakker grimt om den nuværende situation, som politikere har sat os i. Fordi selvfølgelig skal man ikke tale pænt om noget dårligt. Men man skal bare altid huske at fortælle den positive historie bag frihed. Hvor lykkelige vi alle kan blive, hvis vi bare smider lænkerne fra staten.

Jeg kan ikke komme med en decideret løsning på, hvordan vi slipper af med staten. Fordi i sidste ende må man som liberal erkende, at der findes mange løsninger. Hvert enkelt individ skal rejse sig og råbe sine budskaber ud til alle, der gider lytte (og ikke gider lytte). Det kan være i byen efter fjorten øl, og det kan være i en tør universitetsdiskussion. Alle steder skal kampen tages, og alle steder skal den vindes.

I 2009 vil Liberator fortsætte sin kamp med to ugentlige artikler og utallige lynblog indspark. Vi vil endvidere forsøge at lave en pixi bog, der skal fortælle alle mennesker de positive ting bag frihed. Det vil her være den positive historie, som er i fokus.

Nogen vil sikkert argumentere for, at der ikke kommer til at være noget positivt ved 2009. Hvis man ikke har overskud til at sprede positive historier om frihed for alle, så skal man dog stadig gøre sig selv den tjeneste, at gøre sit eget liv værd at leve. Hvis man starter med at gøre sig selv glad, så vil man i sidste ende også gøre andre mennesker glade.

Tilsidst vil jeg dog forsikre alle om, at vi fortsat vil have mavesure indlæg på Liberator, da vi ikke kun ønsker at være et sted for jubelidioter. Vi vil fortsat være et site for alle mennesker, som ønsker et frit samfund. Så hvis du ønsker at støtte os i kampen for frihed så bland dig i debatten. Hvis du ønsker at skrive artikler på liberator eller give os gode råd til at lave et bedre site i 2009, så kan du skrive til hjh83_dkSNABELAgmail.com

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password