Cepos: Det koster at stå udenfor euroen

“Et forsigtigt bud er, at det danske forbehold over for euroen koster 0,5 procent af vores bruttonationalprodukt som følge af både lavere privat forbrug og lavere investeringslyst i virksomhederne. Det svarer til over 10.000 arbejdspladser, siger specialkonsulent hos CEPOS, Anders Borup Christensen“. Suk, det lyder som noget Finansministeriet kunne ha’ sagt. Og nu er jeg […]

Et forsigtigt bud er, at det danske forbehold over for euroen koster 0,5 procent af vores bruttonationalprodukt som følge af både lavere privat forbrug og lavere investeringslyst i virksomhederne. Det svarer til over 10.000 arbejdspladser, siger specialkonsulent hos CEPOS, Anders Borup Christensen“.

Suk, det lyder som noget Finansministeriet kunne ha’ sagt. Og nu er jeg lige begyndt at smide penge efter den tænketank.

0 comments

Sign In

Reset Your Password