Join the Conversation

2 Comments

 1. “Michigan Congressman John Dingell accused Southern senators of “unpatriotically blocking a bill that was supported by the White House, that passed the House with a bipartisan majority, and that had the support of 52 Senators.” Michigan Governor Jennifer Granholm referred to the lack of support for the bailout as “un-American.””
  Det lyder bekendt:
  “Gerald Starnes… blev formærmet og gik rundt med en mine af moralsk overlegenhed og forlangte, at forretningsfolk skulle placere ordrer hos os, ikke fordi vore motorer var gode, men fordi vi havde så hårdt brug for ordrerne – fordi vi trængte til dem.”
  “Ved vort sidste møde prøvede Ivy Starnes frækt at tilsløre sandheden. Hun holdt en kort, ubehagelig, arrogant lille tale, i hvilken hun sagde, at planen var slået fejl, fordi resten af landet ikke havde accepteret den…”

 2. “Michigan Congressman John Dingell accused Southern senators of “unpatriotically blocking a bill that was supported by the White House, that passed the House with a bipartisan majority, and that had the support of 52 Senators.” Michigan Governor Jennifer Granholm referred to the lack of support for the bailout as “un-American.””
  Det lyder bekendt:
  “Gerald Starnes… blev formærmet og gik rundt med en mine af moralsk overlegenhed og forlangte, at forretningsfolk skulle placere ordrer hos os, ikke fordi vore motorer var gode, men fordi vi havde så hårdt brug for ordrerne – fordi vi trængte til dem.”
  “Ved vort sidste møde prøvede Ivy Starnes frækt at tilsløre sandheden. Hun holdt en kort, ubehagelig, arrogant lille tale, i hvilken hun sagde, at planen var slået fejl, fordi resten af landet ikke havde accepteret den…”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.