Anne Hoffmann har bedt mig informere om nedenstående arrangement:
Onsdag aften den 19. november 2008 står i Ayn Rands tegn med Ole Birk Olesen som indleder og ordstyrer og The Fountainhead som omdrejningspunkt.
 
På Cepos Universitetet hørte jeg et foredrag om Ayn Rand, hvor jeg fik at vide at bl.a. hendes litterære bog The Fountainhead er blevet filmatiseret. Derfor fik jeg stor lyst til at se den og tænkte, at jeg jo ligeså godt kunne dele denne oplevelse med andre, som holder af hendes filosofi, eller som bare vil vide mere om hende. 
Af den grund inviteres alle interesserede til en hyggelig Ayn Rand-filmaften kl. 18 i Cepos’s lokaler (Landgreven 3, 1301 Kbh. K). Vi starter med et kort oplæg ved Ole Birk Olesen, som vil give en personlig introduktion til Ayn Rand og bogen, vi skal se filmatiseret. Herefter sætter vi os godt til rette med pizza og drikkevarer sponsoreret af Lars Seier og ser The Fountainhead, som Cepos har købt til anledningen.
Efter vi har set filmen, som med sikkerhed vil skabe stof til diskussion, snakker vi sammen om filmen. Her vil Ole Birk Olesen hjælpe os med, at alle kan komme til orde og evt. komme med indspark til debatten.
Jeg håber meget, at du har lyst til at komme. Du må endelig fortælle venner eller bekendte om arrangementet, da alle er velkomne. Det eneste jeg beder om, er en tilmelding senest mandag den 17. november til hoffmann.anne@hotmail.com.
Godt initiativ, som jeg håber mange vil bakke op om.

Join the Conversation

6 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.