Politiet på Lolland beder vagtværn jage forbrydere

Fra DR (sic!)
Politiet på Lolland beder vagtværn jage forbrydere – dr.dk/Regioner/Sjælland/Nyheder/Lolland

Fra CS Vagtfirma udtaler Claus Steinich: “Vi er gentagne gange blevet kontaktet af det lokale politi, da de åbenbart ikke har mandskab til selv at dække politiopgaver.”

Brian Mikkelsen svarer:

“Det er ikke acceptabelt. Politiet udfører politiopgaver og vagtværn udfører vagtopgaver. Derfor har justitsministeriet torsdag taget kontakt til politidirektør Jesper Vorstrup Rasmussen og givet ham besked på, at det her ikke kommer til at ske igen”

Men, hvis politiet har kontaktet et privat vagtfirma er det vel fordi de mangler mandskab til at løse akutte problemer? Hvad vil Brian Mikkelsen så have befolkningen, der betaler skat til Brians voldsmonopol, skal gøre når de har brug for hjælp?

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password