I dag klokken 16 (hvis jeg ellers kan regne tidszonerne rigtigt ud) holder den tidligere republikanske præsidentkandidatkandidat Ron Paul et pressemøde, hvor han vil offentliggøre “his intentions for the fall presidential election and will be accompanied by several special guests”.
Blandt de særligt indbudte gæster skulle bl.a. være Bob Barr, Libertarian Partys præsidentkandidat, og de seneste par dage har verseret rygter om, at Barr træder tilbage og Ron Paul overtager nomineringen. Paul nægter, men vil ikke afsløre, hvad der kommer til at ske på pressemødet senere i dag (se fx dette youtube-klip).
En anden, mere plausibel teori er, at han vil møde op med de fire store Third Party-candidates – Bob Barr (LP), Cynthia McKinney (Green Party), Ralph Nader (uafhængig) og Chuck Baldwin (Constitution Party) – og opfordre til at boykotte både Obama og McCain, da både Demokrater og Republikanere grundlæggende har samme politik: Stor stat og masser af krig. Se fx Houston Chronicle:
Ron Paul urges voters to back alternatives to Dems, GOP
Senere i dag er vi klogere på, præcis hvad der kommer til at ske, men hos Uncle Lew bliver det næsten allerede omtalt som et faktum, at “the best thing to happen to third parties in years, Ron Paul will call tomorrow for rejecting the rotten two-party system, and chosing a principled candidate instead: Cynthia McKinney, Ralph Nader, Barr, or Chuck Baldwin”. Og som I måske ved: Lew probably knew.
Uanset hvad: Ron Paul fortsætter med at være en torn i øjet på Washington, politikmagerne og warmongerne. Hurra for det.

Join the Conversation

6 Comments

 1. For folk, der følger med i de interne fronter på den amerikanske libertarian-scene, har de sidste dages kontrovers foranlediget af Bob Barrs afvisning af Ron Pauls Third Party Unity Agreement (http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/022783.html) er der kommet flere højst overraskende udtalelser, der viser, at mennesker udvikler sig og ikke alt er som i halvfemserne. Hvem kan for eksempel finde på at sige følgende:
  “The enemy is the conservative Republicans (…) not anti-war, pro-civil liberties leftists”?
  Svaret er: Lew Rockwell, manden der har trådt mangen en frisindet liberalist over tæerne, i hans forsøg på at alliere sig med de mest ærkekonservative miljøer, man kan forestille sig.
  Og hvem kan finde på at sige følgende:
  “In times of crisis, strength in leadership requires boldness of character, clear direction and firm resolve. As we witnessed after the attacks of September 11th, President George W. Bush showed incredible leadership as he stood atop a fire truck amidst the rubble of the twin towers to rally America.”
  Det er såmænd ord fra hestens egen mund, Libertarian Partys egen præsident kandidat, Bob Overskæg Barr. Harry Browne må vende sig i graven…

 2. For folk, der følger med i de interne fronter på den amerikanske libertarian-scene, har de sidste dages kontrovers foranlediget af Bob Barrs afvisning af Ron Pauls Third Party Unity Agreement (http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/022783.html) er der kommet flere højst overraskende udtalelser, der viser, at mennesker udvikler sig og ikke alt er som i halvfemserne. Hvem kan for eksempel finde på at sige følgende:
  “The enemy is the conservative Republicans (…) not anti-war, pro-civil liberties leftists”?
  Svaret er: Lew Rockwell, manden der har trådt mangen en frisindet liberalist over tæerne, i hans forsøg på at alliere sig med de mest ærkekonservative miljøer, man kan forestille sig.
  Og hvem kan finde på at sige følgende:
  “In times of crisis, strength in leadership requires boldness of character, clear direction and firm resolve. As we witnessed after the attacks of September 11th, President George W. Bush showed incredible leadership as he stood atop a fire truck amidst the rubble of the twin towers to rally America.”
  Det er såmænd ord fra hestens egen mund, Libertarian Partys egen præsident kandidat, Bob Overskæg Barr. Harry Browne må vende sig i graven…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.