Nægter Ron Paul at forlade valgkampen? Eller giver han bare fingeren til Obama – og McCain?

I dag klokken 16 (hvis jeg ellers kan regne tidszonerne rigtigt ud) holder den tidligere republikanske præsidentkandidatkandidat Ron Paul et pressemøde, hvor han vil offentliggøre “his intentions for the fall presidential election and will be accompanied by several special guests”.

Blandt de særligt indbudte gæster skulle bl.a. være Bob Barr, Libertarian Partys præsidentkandidat, og de seneste par dage har verseret rygter om, at Barr træder tilbage og Ron Paul overtager nomineringen. Paul nægter, men vil ikke afsløre, hvad der kommer til at ske på pressemødet senere i dag (se fx dette youtube-klip).

En anden, mere plausibel teori er, at han vil møde op med de fire store Third Party-candidates – Bob Barr (LP), Cynthia McKinney (Green Party), Ralph Nader (uafhængig) og Chuck Baldwin (Constitution Party) – og opfordre til at boykotte både Obama og McCain, da både Demokrater og Republikanere grundlæggende har samme politik: Stor stat og masser af krig. Se fx Houston Chronicle:

Ron Paul urges voters to back alternatives to Dems, GOP

Senere i dag er vi klogere på, præcis hvad der kommer til at ske, men hos Uncle Lew bliver det næsten allerede omtalt som et faktum, at “the best thing to happen to third parties in years, Ron Paul will call tomorrow for rejecting the rotten two-party system, and chosing a principled candidate instead: Cynthia McKinney, Ralph Nader, Barr, or Chuck Baldwin”. Og som I måske ved: Lew probably knew.

Uanset hvad: Ron Paul fortsætter med at være en torn i øjet på Washington, politikmagerne og warmongerne. Hurra for det.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password