Emil Bier kalder sig manden med nålen – Han er danmarks eneste uafhængige systemkritiker. Han prikker hul hver gang han ser en byld på samfundet. Og han er ilde set af magthavere, fordi han som regel får ret. Han fortæller om sin metode, hvordan han opdager sager og hvad han derefter gør. Han kæmper ene mand mod systemet. Sådan nogle skulle der være fem hundrede af, siger han til Mads Brügger.
(Scroll ned og vælg program nr. 70) – http://www.dr.dk/DR2/Den11time/Se%20programmerne/20071029144249.htm#

Join the Conversation

16 Comments

 1. Han lyder som en tosse, og hvornår har han egentlig fået ret? Ikke her, i hvert fald. Det lyder mest som om, at hans eneste argument er, at man lever længere i lande hvor man ikke drikker mælk, og er man uenig bliver han – bogstavelig talt – røvsur. Sær, mærkelig mand.

 2. Han lyder som en tosse, og hvornår har han egentlig fået ret? Ikke her, i hvert fald. Det lyder mest som om, at hans eneste argument er, at man lever længere i lande hvor man ikke drikker mælk, og er man uenig bliver han – bogstavelig talt – røvsur. Sær, mærkelig mand.

 3. Ja, han er måske en smule skør. Men han siger jo selv i programmet, at det ikke handler om at vinde – han får jo ikke noget for det.
  Men han påviser i programmet hvor tungt det offentlige er, og at systemet kun reagerer når det bliver presset eller truet.

 4. Ja, han er måske en smule skør. Men han siger jo selv i programmet, at det ikke handler om at vinde – han får jo ikke noget for det.
  Men han påviser i programmet hvor tungt det offentlige er, og at systemet kun reagerer når det bliver presset eller truet.

 5. jeg syntes det er vigtigt at forstå hvad det er han siger og hvad han mener, han prøver jo bare at beskytte os mennesker der lever i samfundet mod alt det korrupte der er i samfundet, syntes han for tjener en stor tak, han tager virkelig fat i nogle emner som trænger til at komme frem i lyset, men Emil har ret, de fleste mennesker kan ikke se virkeligheden i øjnene, mange de tror jo hvad de høre i nyhederne og ser i tv at det passer, …som jeg ser det så bliver vi hjernevasket, allerede fra skolerne og frem til uddannelse stederne, man kan bare se lægeskolerne eller social og sundheds skolerne , de bliver jo påduttet over for medicin industrien hvad der skal læres på skolerne, de lære at antidepresiv og psykofarmaka er godt osv, og at cola light ikke er ufarligt osv, men de fortæller ikke sandheden fordi det at det handler om er at uddanne sælgere, så medicin industrien kan få nogle klienter for livet, lægerne idag lære jo ikke om ernæring og kost osv. som de gjorde i gamle dage. vi mennesker bliver jo dummere og dummere, folk kan ikke tænke selv, mange bruger ikke den sunde fornuft mere.
  syntes Emil Bier fortjener en stor tak og et klap på skulderen. han tør sku at
  sige hvad han mener..
  men det er jo bare min mening. det vil altid være et socialt komplex hvad man syntes der er rigtigt og forkert.
  det samme som alle diagnoser er baseret på.
  der skal kun et menneske til en sygdom, men 2 mennesker til en diagnose.
  Kenneth, Lolland
   

 6. jeg syntes det er vigtigt at forstå hvad det er han siger og hvad han mener, han prøver jo bare at beskytte os mennesker der lever i samfundet mod alt det korrupte der er i samfundet, syntes han for tjener en stor tak, han tager virkelig fat i nogle emner som trænger til at komme frem i lyset, men Emil har ret, de fleste mennesker kan ikke se virkeligheden i øjnene, mange de tror jo hvad de høre i nyhederne og ser i tv at det passer, …som jeg ser det så bliver vi hjernevasket, allerede fra skolerne og frem til uddannelse stederne, man kan bare se lægeskolerne eller social og sundheds skolerne , de bliver jo påduttet over for medicin industrien hvad der skal læres på skolerne, de lære at antidepresiv og psykofarmaka er godt osv, og at cola light ikke er ufarligt osv, men de fortæller ikke sandheden fordi det at det handler om er at uddanne sælgere, så medicin industrien kan få nogle klienter for livet, lægerne idag lære jo ikke om ernæring og kost osv. som de gjorde i gamle dage. vi mennesker bliver jo dummere og dummere, folk kan ikke tænke selv, mange bruger ikke den sunde fornuft mere.
  syntes Emil Bier fortjener en stor tak og et klap på skulderen. han tør sku at
  sige hvad han mener..
  men det er jo bare min mening. det vil altid være et socialt komplex hvad man syntes der er rigtigt og forkert.
  det samme som alle diagnoser er baseret på.
  der skal kun et menneske til en sygdom, men 2 mennesker til en diagnose.
  Kenneth, Lolland
   

 7. til jesper R.
  Jo han får præcis noget for det. En unavngiven person har foræret ham 200.000 og dette er ikke opgivet til skattevæsnet.

  1. Dejligt at folk støtter sandheden!!! Det skal du kun være glad for med mindre du er en af de fuskere der er i systemet..!

 8. til jesper R.
  Jo han får præcis noget for det. En unavngiven person har foræret ham 200.000 og dette er ikke opgivet til skattevæsnet.

  1. Dejligt at folk støtter sandheden!!! Det skal du kun være glad for med mindre du er en af de fuskere der er i systemet..!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.