Velkommen til det nye Liberator

Der er det sidste års tid blevet længere og længere mellem artiklerne her på det antipolitiske internetmagasin Liberator. Alle organisationer har dog ind i mellem brug for nye, friske kræfter, og selv Liberator er ingen undtagelse. Men nu er det nye hold klar, og vi glæder os til at bære frihedsbudskabet videre og debunke kollektivismen i almindelighed og staten i særdeleshed.

Det er nemlig vigtigt, at Liberator fortsætter, da det har fået en vigtig indflydelse i kampen for et frit samfund. Man har kunnet følge hvorledes mange af sidens brugere stille og roligt begyndte at betvivle deres socialistiske udgangspunkt og erstatte det med et menneskesyn, der respekterer individet. Det lykkedes også under tæt mediedækning at befri en eller flere skribenter fra en politisk karriere.

Også som samlested for frihedsorienterede mennesker har Liberator spillet en vigtig rolle. Direkte fra debatforummet opstod partiet Liberalisterne, og selv om vi i redaktionen mener, at realpolitisk arbejde giver nogenlunde lige så meget mening som at grave huller for at fylde dem op igen, så vidnede det om, at Liberator var og er et vigtigt samlested for liberale. Det er ikke på trods af, men på grund af, at sidens budskaber har været mere radikale, end hvad langt de fleste, der i dag kalder sig liberale, vil støtte. Det betaler sig nemlig at være visionær og at turde tænkere længere end blot på, hvad der umiddelbart ser ud til at kunne stemmes igennem på magtens højborg i morgen.

Mens siden var den mest besøgte politiske hjemmeside i Danmark på Chart.dk, da den endnu blev opdateret regelmæssigt, så har Liberator selv gennem det sidste års lave aktivitet ikke været til at ryste ud af top 10. Det skyldes dels, at der hele tiden har været trofaste brugere af forummet, og ikke mindst at der har været bragt artikler af en kvalitet, som har gjort, at folk bliver ved at linke til dem.

Det er en kvalitet, som vi vil bestræbe os på at viderebringe på det nye Liberator, der nu er gennemført anarkistisk. Det betyder ikke, at skribenterne uden undtagelse vil nedlægge hele statsapparatet hurtigst muligt, men at de på de områder, som deres artikler behandler, konsekvent taler for, at staten skal blande sig helt uden om.

Vi håber på sigt at kunne forme et mere sprudlende og energisk magasin, der formulerer og formidler det samfund og de idealer, vi drømmer om som individualistiske anarkister. Det skal ske med en meget mere levende og visuel form der griber og fanger læserens interesse og trækker nye til.

Vi ønsker ikke at prædike for de lærte, men at plante vores drømme og ideer i nye sammenhænge. Igennem viral markedsføring og kampagner bygget om omkring artiklerne på det nye Liberator, vil vi bevidst få indholdet til at leve uden for den ramme, som vi her har defineret. Det nye Liberator skal være et sted, hvor vi sætter drømme igang. Et sted, hvor vi ikke er bange for at gøre op med den konforme opfattelse andre har af ideologien, vi bekender os.

Vi starter med at bringe en ny artikel hver fredag. Med tiden håber vi at kunne bringe flere om ugen og løbende komme med nye spændende tiltag.

Velkommen!

Med venlig hilsen
Redaktionen: Hans Jonas Hansen, Lasse Birk Olesen, Søren Viuff, Erik Kofoed, Celia Schow og Jesper Juul Andersen

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password