Kan man forbyde folk at kopiere deres indkøbte CD’er? Kan opfindere have patent på deres produkter? Eller er intellektuel ejendomsret en positiv rettighed, der i virkeligheden underminerer frihedsrettighederne? Blandt libertarianere er der ofte stor uenighed om emnet intellektuel ejendomsret, hvilket også har medført flere længere debatter på Liberators debatforum. Stephan Kinsella er ikke i tvivl og forklarer i essays som Against Intellectual Property, hvorfor han ikke mener, at intellektuel ejendom er forenelig med de libertarianske frihedsrettigheder. Kinsella vil besøge Liberators chat for at diskutere emnet:
Onsdag d. 13. september kl. 21.00
Stephan Kinsella er intellektuel ejendomsretsadvokat og har studeret ved Louisiana State University, Paul M. Hebert Law Center og University of London. Han er desuden forsker i libertariansk teori ved Mises Institute, skribent ved LewRockwell.com og tidligere redaktør på Journal of Libertarian Studies.
Sådan deltager du i chatten
Klik ind på chat.fimp.dk. Chatten vil blive modereret, dvs. du skal skrive til ordstyreren, der vil være til stede på chatten. Det gør du ved at dobbeltklikke på Ordstyrer til højre i brugerlisten, hvorefter du i det nye vindue kan skrive dit spørgsmål eller din kommentar til Stephan Kinsella. Ordstyrer vil sende de bedste spørgsmål og kommentarer videre til Kinsella på selve chatten.
Links
Stephan Kinsellas udgivelser om intellektuel ejendomsret kan læses online her og her.
Stephan Kinsellas hjemmeside
Ordensregler for chatten, hjælp og vejledning
Liberators chat

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.