Så nærmer den store dag sig: Skattefrihedsdagen 2006! Den første dag på året, hvor den gennemsnitlige skatteborger endeligt er holdt helt op med at arbejde for staten, og nu i stedet kan få lov at tjene penge til sig selv og sin familie.
I år – påstår Skatteministeren – kan vi fejre Skattefrihedsdag søndag den 30. juli. Det er det tidligste siden Nyrup og Lykketoft overtog regeringsmagten i 1993. Hvis det er sandt, har VK-regeringen nu endelig opfyldt ét af Skatteborgerforeningens tilbagevendende krav siden 2001: Nemlig, at få skattetrykket ned på niveau med det skattetryk, som Schlüter-regeringen efterlod.
Det synes nu at være sket – og det skal selvfølgelig fejres. Derfor inviterer Skatteborgerforeningen og CEPOS til fejring af Skattefrihedsdag 2006, mandag den 31. juli 2006 kl. 16:30. Alle Skatteborgere er velkomne.
Vi starter på Hotel Kong Frederik, Vester Voldgade 25 i København, hvor Mikael Bonde Nielsen holder årets skattefrihedstale under titlen ”Skal vi ride nøgne gennem byen?” (med henvisning til Lady Godivas spektakulære skatteoprør). Mikael Bonde Nielsen er kommunikationsdirektør og har som medlem af Selskabet Libertas været en aktiv deltager i den offentlige debat især med fokus på økonomiske emner. Oplægget vil efterfølgende blive kommenteret af politikere fra regeringspartierne. CEPOS’ direktør Martin Ågerup vil fungere som ordstyrer under debatten.
Eftermiddagen slutter med, at CEPOS byder på et glas mousserende vin og canapéer for at fejre begyndelsen af årets første “skattefri” arbejdsuge.
Kl. ca. 18:30 gentager Skatteborgerforeningen sidste års succes og byder på momsfri mad og drikke (25 procent rabat) på Streckers Pub & Brasseri på Strøget.
Tilmelding til arrangementet sker ved henvendelse til CEPOS på info@cepos.dk senest kl 12:00 på dagen.
Med venlig hilsen – og vel mødt!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.