Skal den danske stat give meget mere i u-landsbistand? Kan det offentlige forbrug sættes op med et vist antal kroner, hvis det private sættes ned med tilsvarende? Skal staten garantere alle et job? Skal skatten for rige personer og multinationale selskaber sættes op? Skal banker, forsikringsselskaber, store virksomheder, olie- og gas-ressourcer nationaliseres? Er det rigtigt, at ingen frivilligt vælger at være arbejdsløs og leve af dagpenge og kontanthjælp?
Rune Lund, medlem af folketinget og bl.a. bistandsordfører for Enhedslisten, vil gæste Liberators chat en time for at diskutere med og svare på spørgsmål fra Liberators læsere.
Tirsdag d. 6. juni kl. 21.00
Emnet for debatten vil være bistand og social mobilitet, nationalt som internationalt, men der vil naturligvis også være plads til andre politiske spørgsmål. Ordstyrer vil være Martin Rannje.
Sådan deltager du i chatten
Klik ind på chat.fimp.dk. Chatten vil være modereret, dvs. du skal skrive til ordstyreren, der vil være til stede på chatten. Det gør du ved at dobbeltklikke på Ordstyrer til højre i brugerlisten, hvorefter du i det nye vindue kan skrive dit spørgsmål eller din kommentar til Rune Lund. Ordstyrer vil sende de bedste spørgsmål og kommentarer videre til Rune Lund på selve chatten.
Links
Rune Lunds hjemmeside
Enhedslisten
Liberators chat
Ordensregler for chat’en, hjælp og vejledning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.