Dan Mitchell, der arbejder ved the Heritage Foundation i USA og er McKenna Senior Fellow in Political Economy, samt honorary fellow for Copenhagen Institute, gæster i maj måned Danmark.
Dan Mitchell vil især tale om, hvorfor EU’s planer om skatteharmonisering ikke er hensigtsmæssig; og hvorfor skattekonkurrence er til fordel for såvel USA’s som Europas befolkninger.
Arrangementet er gratis og finder sted den 19. maj kl. 16.00 på CBS, Solbjerg Plads 3. Lokale S-03.
Tilmelding kan ske via arrangementer@coin.dk
Dan Mitchell er – som man kan forvisse sig om på hjemmesiden for the Heritage Foundation – yderst produktiv. Han optræder ofte i de amerikanske medier, og skriver blandt andet i Wall Street Journal, New York Times, Investor’s Business Daily samt Washington Times.
Udover at beskæftige sig med skatteharmonisering vs. skattekonkurrence, er Dan Mitchell optaget af beslægtede emner såsom reformer af skattesystemet. Han er samtidig fortaler for indførslen af en flad skat; det vil sige én fælles skattesats for alle. En flad skat vil ikke blot vil være et alternativ til den såkaldt progressive beskatning, men også gøre op med fradragsjunglen ved at eliminere alle andre fradrag end et bundfradrag for dem, med de laveste indkomster.
Mitchell vil selvsagt også kunne give kvalificerede bud på, hvilke skattelettelser, der her og nu bør anbefales danske politiske beslutningstagere.
Permanent adresse for invitation (her findes links til artikler af Dan Mictchell på engelsk og dansk): http://www.coin.dk/default.asp?aid=687

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.