Jeg er personligt møgtosset over de allestedsnærværende fotofælder, som på en dårlig dag kan lænse min lomme for 2000 kr for en enkelt forseelse. Selvfølgelig anerkender jeg, at der kan være brug for fartgrænser, og at private vejejere i et frit samfund ville håndhæve sådanne. Blot virker den nuværende håndhævelse ofte overdreven nidkær, og man får nemt opfattelsen af, at det blot er et behageligt og urisikabelt arbejde for Politiet, som derfor koncentrerer sig om dette i stedet for at håndhæve retten til liv og ejendom.
Derfor bringer jeg her en opskrift på hvordan du identificerer og undgår poliets fotofælder på offentlige veje:
1) Du ser en varevogn der holder parkeret i rabatten eller i højre side af vejen.
2) Varevognen er neutralt udseende, har ingen håndværkerlogoer eller reklame tekster, som normale håndværkeres vogne har det. Varevoggnen er sædvanligvis hvid, mørkegrøn eller mørkeblå (ihvertfald i Helsingør & omegn).
3) Varevognen har tonede ruder.
4) Varevognen kører på HVIDE nummerplader (politiet må ikke køre med gule plader, hvilket alle håndværkere i varevogne naturligvis gør.)
5) Helt op tæt på kan “huller” i bagrudetoningen ses, hvor der er plads til blitz, kamera, fartdetektor o.a.
Er punkt 1-4 opfyldt er chancen for at det er politiet 99%.
Er punkt 5 opfyldt er det med sikkerhed politiet, og hvis man først ser det så sent er man næsten sikker på ca. 4 uger efter at modtage et opkrævning på minimum 500 kr.
Men hvorfor er jeg så sur på politiet? Simpelt; I stedet for at gå efter virkelige kriminelle, som overfalder min person og min familie, og rydder ud i mit hus for værdifulde ejendele, går de efter den offerløse forbrydelser, som fx. narkohandel og fartovertrædelser. Når det kommer til opklaring af indbrud i privatejendomme kan man “>læse, at mindre end hvert 14. indbrud i villaer, lejligheder og sommerhuse i 2002 blev opklaret.
Og når politiet ikke kan gøre deres arbejde, hyler de i stedet op til politikerne om at de ikke får penge nok. Politiet skal ikke tro at de kan løbe fra deres pligt til at forsvare privates ejendom og istedet score billige penge på opsatte fotofælder rundt omkring i landet – derfor – sig NEJ og gør oprør mod tyveriet!
Skulle det ske at du er blevet taget i en fotofælde, så ignorer blot opkrævningsnotisen – hvert år eftergives mange bøder fordi de ikke betales. Hvorfor skal du lade dine lommer lænse for en forbrydelse der ikke har krænket en levende sjæl (andet end de kontrolgale politikeres vilje)?

Join the Conversation

2 Comments

  1. Hvad så hvis varevognen holder i venstre side af vejen og den bagerste den af vognen mod køreretningen. Og man kommer kørende ser den blitze., er man så stadig blevet taget af fotofældeb eller ??? Svar gerne på cbmcvandel@gmail.com

  2. Hvad så hvis varevognen holder i venstre side af vejen og den bagerste den af vognen mod køreretningen. Og man kommer kørende ser den blitze., er man så stadig blevet taget af fotofældeb eller ??? Svar gerne på cbmcvandel@gmail.com

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.