Kære læser
Traditionen tro afholder Libertas årets liberale julefrokost for alle, der kan tilslutte sig Selskabets Principdeklaration (se link, nederst).
Julefrokosten afholdes lørdag den 10. december 2005 kl. 13 på Café Cox i Studietræde
Prisen for at deltage er 225 kr. pr. person.
For de penge får man adgang til følgende overdådige Julebuffet:
Marineret sild
Karrysild
Kryddersild
Stegte sild
Fiskefilet m. remoulade og citron
Laks m. sennepsdressing og dild
Andesteg m. æbler og svesker
Flæskesteg m. rødkål
Lun leverpostej m. bacon og champignon
Sylte med rødbeder og sennep
Æbleflæsk
Medister m. rødkål og agurkesalat
Lune frikadeller med rødkål
3 slag oste med vindruer
Ris á l’amande med kirsebærsovs
Brød, smør og fedt
Derudover er der mulighed for – formedenst den nette sum af 100 kr. ekstra – at supplere Julebuffeten med en “våd pakke” bestående af 2 snaps, 2 store fadøl samt kaffe/the.
Der er som altid begrænset plads, og pladserne reserveres efter det gode gamle socialistiske “først til mølle”-princip. Reservering sker ved email til Selskabets Sekretær, Jacob Bræstrup, på braestrup@hotmail.com – skarpt efterfulgt af en indbetaling af hhv. 225 / 325 kr. pr. person til Libertas.
Betaling sker på selskabets girokonto 808-0577. Hvis du benytter homebanking, er registreringsnummeret 1199, og hvis dit homebankingsystem anmoder om et 14-cifret kontonummer, sammenstilles ovenstående til 11990008080577.
HUSK: at notere navn, samt om du også betaler for den våde pakke
(som altid er man selvfølgelig velkommen til at benytte lejligheden til at donere et lille – eller stort – beløb til den gode sag)
Vel mødt den 10. december
Jacob Bræstrup, Libertas
PS: Der arbejdes traditionen tro på at arrangere et præ-arrangement under den vanlige overskrift “know your enemy” (sidste år var vi på Politimuseet, året før Arbejdermuseet, og året før igen Told & Skats museum). Gode idéer kan postes nedefor.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.