Vi har religionsfrihed i Danmark, men det er så sandelig ikke meningen, at den skal misbruges til at udøve sin religion. Dette har en del mennesker ikke forstået og det er nu på tide at slå fast, hvad ordet religionsfrihed egentlig betyder. I et demokrati, betyder det: ”Hvad vi nu engang beslutter os til, det skal betyde. Og det vil jo i reglen være ca. det, flertallet selv står for.”
Og så er det jo, man ikke helt forstår, hvorfor folk kommer her til landet og begynder at opføre sig som et mindretal. Det er ikke vejen frem i et demokrati. Der er rettigheder og så er der demokrati. Det er ikke meningen, at rettighederne skal begrænse demokratiet. Det ville jo være udemokratisk.
Og flertallet er nu engang træt af at se på mindretallet. Så nu bliver det forbudt, at vise, man tilhører et mindretal. … Jeg er også træt af folk med løstsiddende tøj, tasker og støvler. Faktisk mener jeg, alle bør gå i maosko og blå joggingdragt uden lommer. Det ville være bedst. Godt set af ’70ernes science fiction film. Og superplus godt set af hele Danmarks minister til med vold og trusler om vold at hjælpe folk med at blive rigtig danske; Rikke Hvilshøj fra Danmarks helt vildt liberale parti.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.