Nu lanceres Liberator-chatten som vil være åben for spørgsmål og debat om libertarianismen, generel small-talk og alt andet. I forhold til et debatforum er chat-mediet en hurtigere, mere afslappet form for kommunikation, som dog ikke egner sig til lange, velovervejede debatindlæg. Man kan også chatte direkte med en anden bruger i et privat rum, hvilket ingen andre kan læse.
Det er selvfølgelig nødvendigt med visse regler på en sådan chat, og derfor er vi meget trygge ved at have indgået samarbejde med Louis B. Knockel, der er berømt for hans enestående disciplinerende evner, og som vil stå for afstraffelsen af utilpassede individer og har udarbejdet følgende reglement:
ADFÆRDSREGULATIV &
SANKTIONSKATALOG
baseret på De Knockelske Blades siden 1887 indhøstede erfaringer med høflig omgangstone, hierarkisk disciplinering og pletfri retskrivning.
Uden lussinger intet Nørre Usseldrup Dagblad, og samme aksiom gælder for Liberator-chatten, selv om dennes udfoldelsesområde ikke er geografisk afgrænset eller velsignet med en 100 procent homogen deltagerskare af ranke nordvestjyske husmænd, fækaliesamlere og dynamitfiskere.
Overtrædelser i klasse D:
Unødige gentagelser i teksten
Overdreven brug af versaler, udråbstegn m.v.
Manglende adskillelse af citater og egne ytringer
Sanktioner klasse D:
To à tre lussinger med let hånd og smurt gummihandske. I gentagelsestilfælde skrålussinger eller anden præcisionsdisciplinering.
Overtrædelser i klasse C:
Uoversatte passager på fremmedsprog
Henvisninger til ikke-dokumenterede kilder
Alment stødende eller uhøviske vendinger
Sanktioner klasse C:
Otte à 12 lussinger med fast hånd og talkumdrysset gummihandske. I gentagelsestilfælde nogle minutter i Klamhuse Maskinsmedies manuelt fremdrevne lussingmaskine.
Overtrædelser i klasse B:
Personlig krænkelse af anden debattør
Debatforurening med masseforsendelser, såkaldt spam
Åbenlyst nonsens placeret i ond hensigt, såkaldt trolleri
Sanktioner klasse B:
Mindst et kvarters ophold i maskinsmediens fækaliegasdrevne lussator. I gentagelsestilfælde en halv time i den af opfinderen Nathan Mandrik udvirkede fuldfigur-pryglomat.
Overtrædelser i klasse A:
Socialistisk motiverede provokationer
Personlige trusler
Lasse & Mathilde
Manglende øl og/eller cigar til redaktører og andre myndighedspersoner
Sanktioner klasse A:
En eller flere amputationer uden bedøvelse, udført på Klamhuse Husmandshospital
Ved grove og gentagne overtrædelser: Et kortvarigt, men endegyldigt ophold i den på Klamhuse Urinkraftværk opstillede elektriske stol
Nørre Usseldrup, mandag i middagstimen,
under vor hånd & segl
Louis B. Knockel, redaktør, fhv. overcykelbud, f. 1914
Chat’en besøges ved at klikke på: Chat, hvorefter du vil blive sendt videre til chat.fimp.dk. Resten giver sig selv – der er dog også instruktioner til mere avancerede funktioner på siden.
På chat-siden kan du også vælge at besøge loggen, hvor du kan følge med i, hvad der er blevet sagt, selvom du ikke har været der hele tiden. Derudover er der også en statistik-side, hvor man kan se nogle facts om chattens deltagere.
Vi håber desuden med mellemrum at kunne præsentere en særlig gæstechatter. Det kunne fx være en aktuel personlighed – libertarianer eller ej – der har sat en time af til at svare på spørgsmål og debattere med Liberators læsere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.