Kom og få svar på spørgsmålene og stil selv nogle til Berlingske Tidendes ekspertpanel som bl.a. består af: Udviklingsminister Ulla Tørnæs, partiformand for SF Villy Søvndal, lektor ved Økonomisk Institut og Ph. D i nationaløkonomi Carl-Johan Dalgaard, cand. polit. og kommentator i Berlingske Tidende David Karsbøl og professor i økonomi Martin Paldam. Folk som alle har en holdning til udviklingsbistand.
Ordstyrer vil være Berlingske Tidendes debatredaktør Jeppe Duvå.
Tid
Tirsdag 11. oktober kl. 17
Sted
Berlingske Tidendes Konferencesal, Pilestræde 34, 1147 København K
Pris
30 kr. pr. person inkl. et glas vin eller sodavand
Tilmelding
Tilmeld dig her eller ring til Berlingske Mere på tlf. 33 15 46 50, man-fre kl. 10-15. Send efterfølgende betalingen til bankkonto 3100 – 0002216000 eller pr. check til Berlingske Mere, Pilestræde 34, 1147 København K
Sidste betalingsfrist
Fredag d. 7. oktober 2005

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.