Skattefrihedsdag 2005! Endelig!

Lørdag den 6. august er Skattefrihedsdag: Den første dag på året, hvor den gennemsnitlige skatteborger er holdt op med at arbejde for skattefar, men kan begynde at arbejde for sig selv og sin familie. Det skal fejres! Derfor inviterer Skatteborgerforeningen i samarbejde med MarkedsCentret og CEPOS til momsfri mad og drikke samt efterfølgende champagnereception. Begge dele foregår fredag den 5. august (årets sidste skattedag), og aftenen er tilrettelagt således, at champagnepropperne springer præcis kl. 20:26:24 – netop når årets sidste skattekrone er betalt.

Aftenen forløber således:

Kl. 18-20 tager MarkedsCentret forskud på skattefriheden ved at tilbyde momsfri mad og drikke (MarkedsCentret betaler momsen) på Streckers Pub & Brasseri på Strøget (Frederiksberggade 1). Tilmelding til denne del af arrangementet sker på arrangementer@markedscentret.dk.

Kl. 20-21 inviterer CEPOS til reception i sine lokaler i Vestergade 16. Champagnen vil blive åbnet kl. 20:26:24 præcis, hvor Skatteborgerforenings formand, Kurt Scheelsbeck, vil sige et par ord. Tilmelding til denne del af arrangementet sker via www.CEPOS.dk

Det skal præciseres at deltagelse i begge dele af arrangementet kræver forudgående tilmelding.

Skatteborgerforeningen har siden 2001 årligt markeret Skattefrihedsdagen. I den tid har skattefrihedsdagen flyttet sig præcis en uge: fra 13. til 6. august. Du kan læse mere om skattefrihedsdagen på foreningens hjemmeside

Som de foregående år, opfordrer Skatteborgerforeningen alle danskere til at flage på Skattefrihedsdagen: Lørdag den 6. august 2005.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password