Kære læser.
Den 8. februar i år kunne man læse følgende på liberator.dk:
”Vor hersker, Anders Fogh Rasmussen valgte at udskrive valg på Liberators fødselsdag, den 8. februar – se selv, hvornår sitets første artikel blev lagt på.
Idet vi umuligt ville kunne celebrere vor fireårs-fødselsdag på en dag, hvor omkring 85 pct. af den danske befolkning demonstrerer deres ubetingede velvilje overfor et styre, som systematisk krænker retten til selvbestemmelse, fred og frihed, har vi valgt at skubbe datoen en anelse ud i fremtiden.”
En anelse ude i fremtiden viser sig at være på fredag den 18/3, kl. 18:00 på Streckers Pub & Brasseri, Frederiksberggade 1A 1459 København K (Det er på Strøget umiddelbart før Gl. Torv, fra Rådhuspladsen – Kort: HER)
Fødselsdagen, vil som altid, blive afholdt efter gældende regler om spontan orden – dog kort afbrudt af den obligatoriske velkomsttale. Derudover har vi i år indbudt en festtaler, der må anses for at være kontroversiel ikke kun set med liberatorøjne, men også ude i det virkelige liv. Da vi ved, at dette er meget at bede vores læsere om, har vi sørget for en øl til at stå talerne igennem.
Vh og velmødt
Liberators redaktion

Liberator opfordrer alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, økonomisk formåen, politisk overbevisning og uddannelsesmæssig baggrund om at møde op. Kun veluddannede, højreorienterede mænd med en god økonomi vil blive afvist i døren (eller som minimum blive tvunget til at betale gildet).

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.