Fødselsdag og valg

Vor hersker, Anders Fogh Rasmussen valgte at udskrive valg på Liberators fødselsdag, den 8. februar – se selv, hvornår sitets første artikel blev lagt på.

Idet vi umuligt ville kunne celebrere vor fireårs-fødselsdag på en dag, hvor omkring 85 pct. af den danske befolkning demonstrerer deres ubetingede velvilje overfor et styre, som systematisk krænker retten til selvbestemmelse, fred og frihed, har vi valgt at skubbe datoen en anelse ud i fremtiden.

Måske bliver det fredag i næste uge. Nærmere følger.

I mellemtiden kan vi glæde os over, at valgdeltagelse ser ud til at blive en anelse lavere end sidste år. Hvis denne trend fortsætter i 85 år, kan det være, at det til sidst kun er de umoralske og skruppelløse mennesker på Christiansborg, som stemmer på sig selv. Måske ville de så slappe lidt af og overveje, om alle deres love nu også har den legitimitet, som de selv tror.

Og hvis nogen skulle være interesseret i, hvad demokratiet har bragt os, kan de også i mellemtiden læse Kulturel regression af David Karsbøl.

mvh

Redaktionen

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password