Jeg vil gerne, grædende og på mine knæ, bede Bendt Bendtsen (BB), en af vore store og kære ledere, må han leve evigt, om at være, bare en smule, b o r g e r l i g. Og, om ikke andet, så i det mindste, om at være tavs, ja, måske endda resigneret.
I januar kunne man i JP læse om to forslag under overskrifterne ”Alle skal i børne-haveklasse” og ”Konservativ frygt for skoleflugt” fra lederen af partiet, der har mod til at skabe sammenhæng. Det to forslag går ud på, at for det første skal folks børn nægtes frihed fra Folkeskolens intetsigende børnehaveklasse. For det andet skal Folkeskolen under stram, central styring. Derudover har BB tidligere foreslået, at forældre skal have bøder, når deres børn pjækker.
Motivet for forslagene er, at Folkeskolen skal reddes, og at folk skal være bedre skatteydere, når de kommer ud på arbejdsmarkedet. Motivet er uborgerligt, for ikke at sige ulækkert, og man opnår det modsatte.
Demokrati er det mindste onde, fordi det kan beskytte imod diktatur, men demokrati kan sagtens være diktatur. Derfor er det vigtigt at have borgerlige politikere, der ønsker at beskytte befolkningen. Demokratiet kan jo diktere borgeren, hvad som helst. Folkeskolen og uddannelseslovene er politisk diktering af, hvad der burde skabes i fri proces blandt frie borgere og være borgerens valg og ansvar. Motivet for forslagene er derfor uborgerligt.
Hvis central styring var optimalt, havde Ladaen havde været en global succes og det kollektive landbrug ville have brødfødt verdens sultne. Men tværtimod sulter folk, når der tvangskollektiviseres. Når folk ikke må indsætte deres egne ressourcer i en fri konkurrence om at skabe værdi, forhindres afsløringen og udviklingen af de bedste alternativer. Med tvangskollektiviseringen af uddannelsessystemet har man sikret, at uddannelserne i Danmark er ineffektive og i vidt omfang det rene spild af folks ressourcer og tid. Man opnår det modsatte af det proklamerede formål.
Jeg har taget og betalt min lange, ineffektive uddannelse, men jeg kræver hverken mine leveår eller skattepenge tilbage. Bendt Bendtsen, foreslå derfor uden anger privatisering af al uddannelse, og sæt skatten ned med de sparede udgifter. Vis nu lidt mod og vær lidt borgerlig. Vi har brug for borgerlige politikere til at beskytte os, så vi ikke alle sammen skal bruge vores liv på politik for at bevare friheden. Og for at være rigtig jordnær: K står rigtig, rigtig dårligt i meningsmålingerne. Alle vil være midterparti, så mon ikke der er nogle borgerlige stemmer ledige på højrefløjen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.