Trafikministeren har set lyset

Trafikministeren har set lyset. Privatisering er til gavn for forbrugerne:
” – Jeg vil også gerne notere, at Statens Bilinspektion har gennemført betydelige rationaliseringer og forbedringer af kundeservicen i de senere år. Statens Bilinspektion er således vel forberedt til konkurrence og privatiseringen. Jeg er overbevist om, at privatiseringen vil resultere i et effektivt og stærkt synsmarked til gavn for forbrugerne.”

Jeg kan dårligt vente til det bliver Sundhedsministerens udtalelser:
”Sundhedsvæsnet har gennemført betydelige rationalisering og forbedringer af kundeservicen i de senere år. Hospitalerne er således forberedt til konkurrence og privatisering. Jeg er overbevist om, at privatiseringen vil resultere i et effektivt og stærkt sundhedsmarked til gavn for forbrugeren”

eller til undervisningsministerens, justitsministerens, forsvarsministerens……..

Kom nu i gang vi tror på, at I godt kan, hvis I strammer jer lidt an… Det er jo til gavn for forbrugerne.

Berlingske Tidende

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password