[Redaktionel note: I årets løb kan man som libertarianer oparbejde en grusom frustration over tingenes tilstand. På Liberator forsøger vi at holde frustrationen i ave og levere artikler af en lødig kvalitet (vi ved godt, at ikke alle er enige i, at dette lykkes for os). Med indførelsen af den årligt tilbagevendende event-artikel, “Den rigtigt grove”, som markerer overgangen til et nyt år, er det meningen, at vi vil tage noget af trykket af frustrationen ved at give udtryk for vor fuldkomment uforbeholdne mening om visse grupperinger, foreteelser eller synspunkter. Artiklen kan også ses som vores ”nytårstale”, og den er noget mindre politisk korrekt end statsministerens…]
Set i bakspejlet var Rigtigt grove en tynd kop te. Jeg påtager mig det fulde ansvar herfor og er mig mine manglende evner inden for denne disciplin pinligt bevidst. Følgelig har jeg bedt vor gode ven, Statler om at tage over i år. Vi beklager, at artiklen ikke blev lagt online den 31. december 2004, som det rettelig skulle være sket. Det skyldes smøl.
Herfra overlades ordet altså til Statler. Godt nytår!
På redaktionens vegne
DBK
Alle ved, at den socialdemokratiske kulturordfører, Mette Frederiksen, er så dum, så dum og så grim, så grim, så hende vil vi ikke bruge mere tid på i år. Det skal blot bemærkes, at hun tydeligvis har brug for at drikke en halv flaske whisky og uden ophold skal tildeles en syngende lussing. Den idiot!
Så har vi Gro-vi-opdagede-olie-Harlem-men-jeg-ødelagde-alligevel-Norge-Brundtland. Hun har markeret sig med et overvældende og latterligt, men forudsigeligt hysteri ved at bede sine åndssvage medarbejdere i WHO om ikke at bruge mobiltelefoner, fordi hun “får ondt i hovedet af dem”. Ja, det kan godt være, men vi andre får altså ondt i hovedet af Brundtland, så jeg foreslår, at hun bliver sendt til Nordkorea, hvor der er masser af sundhedsproblemer at afhjælpe og stort set ingen mobiltelefoner, som hun kan få ondt i hovedet af!
Politiken-læserne er for platte og irriterende! Disse slapsvansede, pæreformede, økologiske, storbykollektivister bor i deres små kartoffelrækkehuse med PH-lamper over det hele. I deres vener flyder ikke blod som hos normale mennesker, men derimod en tyk, klæbrig, sort olie. Og hvis man stikker dem i armen spreder de løgne og aids ud over hele verden!
Politiken-læserne er i-og-åh så gode venner med de kulturradikale fjolser, som kun har to ønsker og ét standpunkt i hele verden:
Første kulturradikale ønske:
At få en homoseksuel søn, som de kan skærme imod de onde, kapitalistiske og ligusterfascistiske idiosynkrasier: “ja, det er også synd for dig, at nogle mennesker har noget imod bøsser, men det skyldes privat ejendomsret, som medfører egoisme, narcissisme og manglende forståelse for anderledes mennesker” (ja, se blot på, hvor godt de homoseksuelle blev behandles af Fidel, Ernesto og de andre socialistiske psykopater, da de tog magten i 1959).
Andet kulturradikale ønske:
At få brandbeskattet den private bilisme i fuldstændigt sindssygt omfang, så vi alle kan blive kørt rundt i offentlige, beskidte kreaturvogne til destinationer, som er udpeget fra “central hånd”. Hvis det stod til de kulturradikale lignede alle byer i Danmark Høje Taastrup. Fladt, gult, ensformigt og røvsygt! Deres trafikpolitiske vision består i, at vi alle skal spilde halvdelen af vort liv på øde, graffiti-oversmurte stationer, mens vi venter på aflyst og forsinkede tog og busser, og vore ansigter bliver pisket til blods af iskold slud, vind, regn og hagl.
Og hvorfor er dette så deres vision? Jo, det er såre enkelt: De kulturradikale kalder jo bare på deres gode venner, Politiken-læserne, når de selv skal ud at køre bil. En lille åreladning af deres venners klæbrige løgne-aids-vene-olie ned i tanken, og bilen kan køre flere hundrede kilometer! Jo højere skatter på almindelig olie, jo større omfordeling fra almindelige mennesker (som betaler olieskatter) til de kulturradikale (som jo ikke betaler løgne-aids-vene-olie-skat)!!!!!
Eneste kulturradikale standpunkt:
Det er umoralsk at være moralsk. Ifølge de kulturradikale fjolser med Klaus Rifbjerg i spidsen må man aldrig sige noget ondt om andre mennesker; og specielt ikke bøsser og flygtninge. Det eneste tidspunkt, hvor man må kritisere andre, er, hvis de selv har kritiseret nogen ved at forholde sig moralsk til dem. To eksempel: Man må gerne kritisere Dansk Folkeparti, men kun fordi de er imod indvandring. Man må gerne kritisere personer, som ønsker at straffe indbrud og tyveri, for de forholder sig jo moralsk til en handling (tyveriet eller indbruddet).
Og apropos Klaus Rifbjerg, så er han jo den mest opstyltede nar af en lorteforfatter, man kan opdrive blandt alle statsstøttede idioter i Danmark. Hans bøger er så kedelige, at hans egne øjenlåg hænger helt nede på hoften af ham. Det er nøjagtig ligesom hans 68-udflippede veninder, som i årtier rendte rundt uden make-up og BH, og hvis bryster nu er så lange som Jugoslaviske borgerkrige! Ihhh, ja, fri sex var vel nok vidunderligt, og ægteskabet var jo bourgeois og forfærdeligt. GÆT HVAD!!! 90 pct. af disse langbrystede kvinder i islandske sweatere har i dag fire børn med tre forskellige mænd, og ingen af mændene gider forsørge dem mere. Det skulle de måske lige have tænkt på, inden de affærdigede ægteskabet i 68, hva’?!?
Det er muligt, at Klaus Rifbjerg og hans gode ven, Carsten Jensen, som ikke blot læser, men oven i købet bidrager til Politiken, er tåbelige, men de såkaldt danske borgerlige er jo ikke engang meget bedre.
Så har vi Jens Rohde, der bjæffer som en lille skødehund på speed, hver gang nogen kalder ham for en socialdemokrat. Ingen har indtil nu kunnet forklare mig, hvorfor han bliver så arrig, for det må være klart for alle, at han blot er en helt almindelig, lille leverpostejsfarvet socialdemokrat: “Vi skal passe på ikke at skære i de sociale ydelser og bla bla bla” Gu’ skal vi røv!. Mage til nosse-løst vælger-lefleri skal man lede længe efter. Rohde er ikke bare en skødehund – han er en kastreret skødehund! Sociale ydelser er organiseret tyveri på den største skala, menneskeheden endnu har set – og manden forsvarer dem og kalder sig liberal! Det er ufatteligt dumt. Selv Stauning eller HC Hansen, som var med til at indføre vanviddet, ville korse sig, hvis de levede i dag. Faktisk ville de sikkert uden tøven begive sig til Christiansborg for at tildele Jens Rohde en ordentlig mavepuster og en lussing for hans oprørende vås!
Jeg er overbevist om, at min gode ven, Louis B. Knockel desuden vil være behjælpelig med det sidste.
Hav et godt nytår!
Med venlig hilsen
Statler

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.