Martin Ågerup bliver Direktør for CEPOS

Pressemeddelse fra CEPOS:

Fremtidsforsker direktør for ny borgerlig tænketank

Bestyrelsen for den nyoprettede, borgerlige tænketank Center for Politiske Studier (CEPOS) har udnævnt fremtidsforskeren Martin Ågerup til posten som direktør. Martin Ågerup er præsident for Akademiet for Fremtidsforskning. Han har tidligere været ansat på Instituttet for Fremtidsforskning og i konsulentvirksomheden connector a/s. Martin Ågerup er Bachelor of Science i Økonomi og økonomisk historie og MA i europæisk økonomi fra universiteterne i Bristol og Exeter i England.

Martin Ågerup skal opbygge og drive den nye tænketank, som per 1. januar 2005 har til huse i Vestergade i København K. “De første par måneder vil gå med at ansætte medarbejdere m.v., men fra det tidlige forår vil CEPOS blande sig i debatten med nye ideer til, hvordan vi får et friere og mere dynamisk samfund”, udtaler Martin Ågerup.

CEPOS er en privatfinansieret og uafhængig tænketank, som arbejder for et samfund med øget personlig frihed, en mindre offentlig sektor og større udbredelse af frie markedskræfter. CEPOS er stiftet af 50 ledende tænkere, kulturpersonligheder og erhvervsfolk og har i sin rådgivende komité bl.a. tidligere amerikansk udenrigsminister, Professor George Schultz, nobelpristager og Professor i økonomi, James M. Buchanan samt den tidligere, svenske statsminister Carl Bildt.

Yderligere oplysninger:

CEPOS’ Bestyrelsesformand Bernt Johan Collet, 55 76 76 76
Direktør Martin Ågerup, 40 51 39 29 (mobil), 46 38 49 59 (fastnet)

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password