Kære Læser
Redaktionen lancerer hermed den seneste af Liberators tjenester: bRoggen. Hvor andre websider opererer med weblogs (blogs), har vi valgt en kombination af brok og blog (altså bRog). Bidragsyderne er håndplukket for deres akkuratesse og særlige evner til at spidde politikernes vanvid med en sarkastisk pen.
Indtil nu skriver to af dem under pseudonym af hensyn til deres civile jobs, så vi forventer rystende rapportager fra livet under staten. Ordet er frit for bRoggerne, så ingen kan vide sig sikre!
Teknisk set er det vor forventning og forhåbning, at bRoggen skal dække de nyheder, som vi ikke finder kræfter til at omtale i artikler, men som retfærdigvis kræver en hårdhændet libertariansk medfart. Dette formål har hidtil været delvist dækket af vore “eksterne links” på forsiden, men fra nu af vil vi på dette sted (altså under “eksterne links”) bestræbe os på udelukkende at linke til artikler af interesse og aktualitet, mens bRoggen kommer til at dække egentlig nyhedsomtale og tanker om dette og hint.
Flere opdateringer af Liberator venter lige om hjørnet…
God læselyst!
Redaktionen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.