Kære Læser.
Hvad?
Den 8. februar 2004 fylder Liberator 3 år. Den lejlighed vil vi gerne benytte til at samle vores læsere til en øl eller to.
Som det var tilfældet sidste år bliver der tale om et uforpligtende, uformelt, politisk ukorrekt arrangement, hvor taknemmelige såvel som utaknemmelige – eller ligefrem rasende – læsere har mulighed for at købe redaktionsmedlemmer og øvrige bidragsydere en øl for at fejre, at det den 8. februar er 3 år siden, den første artikel blev lagt på Liberator.
Her har du muligheden for at få sat ansigt den irriterende stodder, du har sloges med i debatforummet, du kan fortælle redaktionen den socialdemokradiske sandhed (altså den de viser i “Krøniken”) eller blot drikke en øl og glædes over, at Liberator for hver dag får flere og flere læsere …
Hvor?
Arrangementet afholdes den 8. februar kl. 13:00 på:
Funchs Vinstue
Nørre Farimagsgade 55
Køvenhavn
Vel mødt
Redaktionen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.