Som radikal individualist kan det være vanskeligt at leve et normalt liv i Danmark. Overalt dyrkes det mest rendyrkede nonsens på nærmest religiøs vis. Nogle gange, når jeg ser nyhedsudsendelser i TV, bliver jeg uvilkårligt nødt til at slukke for fjernsynet, når jeg hører politikere udtale sig om ting, de ikke har den fjerneste forstand på (det er stort set hver gang, de udtaler sig). Min kæreste har forbudt mig at hidse mig for meget op, og det er måske også upassende, når man er blevet far og (endnu mere) skal fungere som et forbillede.
Det kan være ret forstemmende at se, hvad almindelige danskere finder sig i fra politikeres side. Desuden er det forstemmende at opleve, hvor vel danskere modtager tvangsforherligende budskaber fra organisationer og individuelle meningsdannere. Noget må derfor gøres. Dels er det nødvendigt at få lettet det “tryk”, man kan komme til at oparbejde ved for lang tids passive observationer af idiotisk adfærd, dels kan det være, at man rent faktisk anspore enkelte mennesker til at tænke sig om, inden de vrøvler i kor med politikerne og de andre kollektivister.
Det store spørgsmål er så, hvordan? Personligt har jeg engageret mig i nærværende hjemmeside, som gør et stort nummer ud af at være politisk ukorrekt. For det første er det i sig selv sjovt at provokere ved at sige sandheden om forskellige forhold. For det andet skræmmer man automatisk konforme og uselvstændige individer væk, og de er alligevel værdiløse for den libertarianske sag. Det er derfor, at disse sider formentlig er de eneste dansksprogede Internetsider, hvor man kan finde et forsvar for;
rygning, våbenbesiddelse, retten til at blive slået ihjel, narko, reklamer, Robert Hansen, Jule-kommercialisme, Microsoft, pornografi, genmodificering, nyrehandel og meget, meget mere.
Vi føler, at disse sager skal have et forsvar i et civiliseret samfund, og at det er vores pligt som selvstændige og tænkende individer at tilvejebringe dette forsvar, når der ikke er andre, der gør det. Læsere, som føler sig inspireret og sympatiserer med vore tanker opfordres til at viderebringe synspunkterne til deres bekendtskabskredse. Det er en god ide så vidt muligt ikke at lade vrøvl stå uimodsagt. At en påstand eller holdning får lov til at forblive uimodsagt tjener til at legitimere den. Politisk ukorrekthed kan hjælpe til at sætte tingene på spidsen og få folk til at tænke sig om. I hverdagen er der mange situationer, hvor man har mulighed for at videregive sin mening og pille myter fra hinanden ved at sige sandheden, anvende logiske argumenter eller ved at blot at udtrykke sin misbilligelse, så den politiske korrektheds legitimitet bliver eroderet.
Her følger en ikke-udtømmende guide til, hvad den enkelte læser kan gøre for at fremme civilisationen på bekostning af kollektivisternes mytedannelser og politisk korrekthed:
1. Meld dig ind i en skydeforening og understreg, at du udelukkende har gjort det for at få din egen pistol, samt at du vil anvende den mod tyve og andre truende elementer. Stift din egen, danske lokalforening af NRA.
2. Køb en “Che Guevara deserved to die”-T-shirt af Liberator.dk (der er vist stadig et lille lager – send en mail til TBJ). Tag den på i skole eller på arbejde.
3. Smid altid aviser ud i skraldespanden, hvis du har plads. Smid dem aldrig i en aviscontainer. Ditto med glas – så vidt muligt.
4. Gør altid opmærksom på, at du er utryg ved, at politikere har indflydelse på dit liv og understreg så mange gange som muligt, at politikere ikke aner, hvad de laver.
5. Køb aldrig økologisk. Hvis du bliver tvunget til at købe økologisk, fordi der ikke er andre muligheder, sørg da altid for at understrege ved kassen, at der ikke var andet end økologiske varer. Brok dig højlydt over dette.
6. Læs og citer bøger og artikler af Herbert Spencer, Ayn Rand, Max Stirner og Hans-Hermann Hoppe. Og selvfølgelig af Rothbard.
7. Understreg altid, at der aldrig var nogen amerikansk borgerkrig, og at du helst havde set, at Dixie havde vundet over de forbandede yankees.
8. Hvis du bliver stoppet på gaden af Greenpeace, sig da altid, at du hader WWF. Når de protesterer og insisterer på, at du har misforstået noget, og at der er tale om to vidt forskellige organisationer, understreg da blot, at det er nøjagtigt det samme, og at det er dem der tager fejl. Metoden kan med gode resultater anvendes mod en bred kam af venstreorienterede og politisk korrekte organisationer.
9. Understreg altid, at miljøet aldrig har haft det bedre, og at der ikke er nogen nævneværdig menneskeskabt drivhuseffekt. Understreg også ofte, at statsansatte biologer som gruppe betragtet er de mest uvederhæftige personer, der findes.
10. Køb aldrig fisketegn – det er nedværdigende, og hvad ville vikingerne ikke sige? Fisk uden og lev med bøden, hvis du bliver taget.
11. Køb så vidt muligt din cola og slik mm. i indvandrerkiosker. De fleste er parate til at tage pantmærkerne af colaflaskerne og lade dig slippe 4 kr. billigere på de importerede 2-liter colaflasker, som i forvejen er billigere end nogen andre steder. Så slipper du også for besværet med at bære flasken ned til kiosken igen. Smid flasken ud samme sted som dine aviser og glas.
12. Spis foie gras. Det smager vidunderligt med indkogt balsamico, lidt tyndt, ristet brød og rucolasalat. Måske har den anarkistiske kok også et forslag til en anretning…?
13. Sig ofte, at det var heldigt, at Oluf Palme ikke fik en høj stilling i en international organisation – man så jo, hvordan det gik Sverige. Sig også, at Gro Harlem Brundtland er et hysterisk og latterligt fjols.
14. Argumenter for, at Danmark skal ud af FN, og (i overensstemmelse med sandheden) at FN er en inkompetent og socialistisk organisation, hvorfor et medlemskab ikke er foreneligt med sand civilisation.
15. Fremfør, at velfærdsstaten kun er god til en ting; at skabe flere tabere.
16. Køb guld- og sølvbarrer eller -mønter, og sig ofte, at du ikke stoler på politikernes værdiløse matadorpengesedler.
17. Arbejd sort, hvis det et muligt eller ansæt nogen sort. Pral med det og sig, at du ikke skylder statens inkompetente og idiotiske embedsmænd noget som helst.
18. Promover atomkraft, genmodificering og nedlæggelsen af Etisk Råd. Understreg, at medlemmerne af Etisk Råd bør passe deres egne sager, og at de ikke har mere forstand på etik end dig.
19. Opfør en carport eller en anden bygning på din grund uden at bede kommunen om lov. De skal ikke blande sig i, hvad du laver på din grund.
20. Anmeld politikere for sort arbejde eller lokalplanovertrædelser, hvis du kan finde en anledning til det. Gå til Ekstrabladet.
21. Gør opmærksom på, at det var godt, at Danmark tabte den anden slesvigske krig, og at alle landsdele har ret til selvstyre. Argumenter også for, at Grønland og Færøerne skal smides ud af Rigsfællesskabet, fordi der er for mange uduelige socialister (dobbeltkonfekt).
22. Argumenter for, at staten skal nedlægges.
23. Sig, at politikere bør sættes i fængsel, idet de er de farligste kriminelle, vi har.
24. Forsvar Schweiz, Lichtenstein og Caymen Islands samt deres bankhemmelighed. Forsvar også (det tidligere) Rhodesia.
25. Henvis til denne hjemmeside.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.