Vi mødes meget passende på ”Mærsk Data-hjørnet” hjørnet af Jagtvej og Lyngbyvejen – klokken 12.00.
Vi har ikke planlagt andet end at være solidariske med den menige arbejder, som får trådt sine rettigheder under fode af fagforeninger og staters voldsmonopoler.
Mindstelønninger er en grov krænkelse af det enkelte menneskes selvbestemmelse og en alvorlig hindring for svage grupper på arbejdsmarkedets muligheder for selvforsørgelse. Statsligt dikterede kunstigt høje krav til arbejdsmiljø og –forhold medfører lave reallønstigninger for arbejdere og stiller dem i længden langt værre, end hvis de selv havde mulighed for at forhandle deres løn- og arbejdsforhold på plads med deres respektive arbejdsgivere.
De ofte hjernedøde talere og forslag til 1. maj vil blive imødegået med vor rå og bitter latter – følg lyden, hvis du er forsinket. Individer, som ved, at de bliver forsinket, kan desuden sende en mail til DBK og få et par telefonnumre at ringe til, så det øger sandsynligheden for, at vi finder hinanden.
Danmarks Meteorologiske Institut lover desværre regn i morgen. Hvis det bliver for slemt, finder vi et sted inden for og drikker øl dér. Det kan også være, at stemningen er til at spille Battlefield1942 i stedet.
Vel mødt!
Redaktionen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.