Hjælp os mod staten!

Der findes stort set intet dansk frihedsorienteret litteratur. Vort arbejde på Liberator.dk forsøger at imødekomme dette problem. Alt vort arbejde er frivilligt og ubetalt, og vi har alle arbejder, studier, familier osv. at passe ved siden af. Vi kan derfor desværre ikke altid afse den fornødne tid til at kommentere aktuelle nyheder eller oversætte de tekster, som vi finder relevante for vore læsere.

Hvis du ønsker at gøre en forskel, kan du hjælpe os ved at melde dig som oversætter til Liberator.dk’s redaktion. Vi har et relativt indgående kendskab til specielt engelsk-, fransk- og tysksprogede artikler, taler og essays, som kunne være af stor interesse for et dansk, frihedsorienteret publikum.

Kontakt redaktionen på email: redaktion@liberator.dk allerede i dag.

mvh

Liberators redaktion

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password