Debat er godt, og vi er glade for de mange velkvalificerede, skeptiske, kritiske eller støttende kommentarer, vi får til artikler på hovedsiden og på debatforummet. Imidlertid er det i den seneste tid i stigende grad blevet almindeligt at skrive kommentarer, hvor forfatterens navn ikke fremgår ordentligt.
Under artiklen Våben! af Daniel Beattie findes adskillige indlæg, som er signeret:
Dit navn
IDIOT
Træt
stadig træt
Peder
Hvem vil du gerne skyde
Ps
Rettelse
Til ingen af disse navne var der knyttet en emailadresse. Fra redaktionens side er vi trætte af dette fænomen, idet det gør det vanskeligere at finde ud af, hvem der har skrevet hvad eller at komme i kontakt med vedkommende, hvis man har brug for det.
Vi antager, at det i stort omfang er mennesker, som fører sig frem med en conduitte passende for en rigtig sydstatsgentleman, der er aktive på denne hjemmeside. Derfor anser vi det for usandsynligt, at kritiske læsere vil modtage ubehageligt spam, hvis de anfører deres emailadresse.
Derfor: Tag jer nu sammen og anfør i det mindste et unikt navn og også helst en emailadresse – det vil også være med til at opretholde et højt og civiliseret debatniveau, at man kæmper med åben pande.
For en god ordens skyld gør vi opmærksom på, at der gælder de samme retningslinier for kommentarer til artikler, som for aktivitet på debatforummet:
Retningslinier for debatten:
Liberators redaktion stiller dette forum til rådighed for vores læsere, for at vi kan dele informationer og tanker om frihed, kapitalisme, økonomi, videnskab og de andre emner, som berøres på Liberator.dk.
Alle inviteres til at skrive og dele deres idéer. Liberators redaktion er derfor ikke nødvendigvis enig i de indlæg, som måtte forekomme i debatten – ligesom redaktionen heller ikke nødvendigvis er enig i alle artikler på hovedsiden.
Vi forventer oprigtigt talt af vore læsere, at de er rationelle og undlader at bringe kommentarer i tråde, hvor de ikke hører hjemme. Opret da hellere en ny tråd. På den måde kan vi opretholde en spontan og fornuftig orden i debatten – kun styret af debatørernes individuelle moral og samvittighed.
På samme måde forventer vi af deltagere på dette forum, at de udviser tolerance og fører sig frem med en conduitte passende for en rigtig sydstatsgentleman. Skriv derfor kun med kapitæler, hvis du vitterlig skriver i affekt.
Som udgangspunkt bliver ingen indlæg censureret, medmindre der i disse findes nedsættende bemærkninger om Arne Melciors hår…
God debat!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.