Regeringen vil af med 1500 blodsugere fra Told&Skat; hvad skal vi med alle de små Stasisvin? Jørn Rise fra Stasi (han er forbundsformand i Told & Skat) betegner det som et uansvarligt blodbad som vil koste Samfundet 2,4 mia kr. Manden er jo tydeligvis en forsmået lille kommunist der har søgt beskyttet ansættelse i mafiaen over alle mafiaers sektion for opkrævning af uskyldiges ejendom; statens skattevæsen. Nu forsvarer han sine gerninger med mere løgn og latin.
Med hvilken ret er han ansat for penge der opkræves ved tvang? Er det ikke uansvarligt at arbejdsdygtige mennesker ansættes i et system hvor de udfører noget så destruktivt som at opkræve beskyttelsespenge uanset om disse penge går til soldater, stemmeopkøb eller offentlig transport? Man kan sgu da ikke opkræve penge ved tvang, hvis der ikke foreligger en uopfyldt kontrakt. Det lille svin fortjener selvfølgelig en fair rettergang inden han bliver hængt i det nærmeste træ; sådan som alle andre tyve fortjener det; de har trods alt visse rettigheder.
Det mest provokerende ved Jørn Rise er hans udtalelse om at ”Samfundet” mister 2,4 mia. Som om skattevæsnet og Staten var samfundet. Samfundet det er mængden af frie og lige suveræne mennesker, dvs. befolkningen. Det er ekstremt provokerende at statiosaens folk kalder deres business for ”Samfundet”. It’s just business, I guess.
De penge der ikke opkræves i skat, har samfundet mistet mener Rise. Det er på høje tide at den mand kommer ud og tjene sine egne penge.
Det er mafiaen der mister 2,4 mia. kr, hvis der er nogen der mister noget. Skattebetalerne mister ikke noget, og det gør dem der sælger dem varer og tjenester mod FRIVILLIG betaling, eller modtager FRIVILLIGE bidrag heller ikke.
Godgørere er ok, men de har ikke ret til at opkræve skat. Jørn Rise er bare et helt almindeligt svin.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.