Nyhed: Næsten 4 millioner ETH tabt i TheDAO hack

TheDAO har tilsyneladende været udsat for et hackingangreb, og ETH svarende til 350 millioner kroner er indtil videre blevet stjålet. Angrebet blev opdaget idag d. 17 juni, omkring kl. kl. 8 om morgenen. DAOhub varsler modangreb, og forsøger at overbelaste netværket med spam for at forhindre flere overførsler.

OPDATERING: Vitalik Buterin, skaberen af ethereum, og en af tovholderne for TheDAO anbefaler via reddit at valutabørserne fryser både ETH og DAO handler indtil videre – Et kontroversielt forslag, da en af hovedpointerne med kryptografisk valuta netop er decentralisering og frihandel.

OPDATERING: Valutabørsen Kraken.com har midlertidigt lukket for hævninger med hjemmel i hacket.

OPDATERING: Ethereum Foundation vil muligvis hardforke ethereum, for at opløse DAO kontrakten.

OPDATERING: Nyheden om forket har tilsyneladende stabiliseret kurserne for både DAO og ETH

 

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password