TheDAO har tilsyneladende været udsat for et hackingangreb, og ETH svarende til 350 millioner kroner er indtil videre blevet stjålet. Angrebet blev opdaget idag d. 17 juni, omkring kl. kl. 8 om morgenen. DAOhub varsler modangreb, og forsøger at overbelaste netværket med spam for at forhindre flere overførsler.
OPDATERING: Vitalik Buterin, skaberen af ethereum, og en af tovholderne for TheDAO anbefaler via reddit at valutabørserne fryser både ETH og DAO handler indtil videre – Et kontroversielt forslag, da en af hovedpointerne med kryptografisk valuta netop er decentralisering og frihandel.
OPDATERING: Valutabørsen Kraken.com har midlertidigt lukket for hævninger med hjemmel i hacket.
OPDATERING: Ethereum Foundation vil muligvis hardforke ethereum, for at opløse DAO kontrakten.
OPDATERING: Nyheden om forket har tilsyneladende stabiliseret kurserne for både DAO og ETH
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.