Som selvstændig kan man tjene penge på det man virkelig brænder for

“Det her med at starte ud som selvstændig, den frihed det gav,  og det spring det var på det tidspunkt – Lad mig lige prøve at forstå det fra starten af. Hvad det var der var der fik dig til at turde, og hvad du gjorde?”

Når man arbejder med tekst, er man nødt til at veje ens tid af. Tid er en knap ressource, og det handler om at investere den rigtigt. Vil man have den fastansattes sikkerhed og penge, og skrive for andre? Eller vil man løbe risikoen, sætte tiden i den langsigtede investering, og skrive for sig selv?

Nicolai Klingenberg valgte at satse på sig selv, og sit eget medie MyPleasure. Og det har han haft success med. Nu er Nicolai en lykkelig mand, for hver eneste dag skriver han om det han elsker. Med egen virksomhed som tekstforfatter og mærkevareambassadør, kan han kombinere alle sine kompetencer, med det han virkelig interesserer sig for.

Steffen Kirkegaard har interviewet Nicolai, for at høre lidt om, hvordan livet er som selvstændig – Og hvordan springet fra ansat til iværksætter gik for sig.

 

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password