Vil du arbejde for frihed, fred og et samfund baseret på frivillighed? Vil du være en del af en verdensomspændende bevægelse for frihandel? Så kom med ind i frihedskampen.
[dropcap type=”5″]B[/dropcap] liv frihedskæmper. Liberator har altid plads til flere journalister, whistleblowers, forfattere, oversættere, grafikere, IT udviklere, videoklippere, korrekturlæsere, redaktions- og kontorarbejdere. Kan du navigere i en overvældende strøm af kompleks materiale? Og kunne du tænke dig at få erfaring med medieproduktion og drift? Så send en mail til alexanderkirkegaard@gmail.com og fortæl hvad du kan bidrage med, og hvor vi kan kontakte dig. Skriv “Frivillig hos Liberator” i emnefeltet.
[dropcap type=”1″]฿[/dropcap]liv investor. Køb anparter i Liberator, og bliv medejer af en kapitalistisk organisation der arbejder for frihed på adskillige niveauer – Feks. finansiel teknologi, operationel sikkerhed, medieproduktion og skarp innovation. Dine anparter giver selvfølgelig stemmeret og inflydelse på sammensætningen af ledelsen og udviklingen af projektet. Og har vi overskud – Så giver dine anparter dig osse ret til dividende. Kontakt alexanderkirkegaard@gmail.com for at få mere kontaktinfo og prospekt. Skriv “Investor i Liberator” i emnefeltet.
[dropcap type=”5″]T[/dropcap]ilslut dig modstandsbevægelsen. Er du klar på at arbejde med praktisk aktivisme og civil ulydighed? Og kunne du tænke dig at samarbejde med andre ildsjæle rundt omkring i Danmark? Liberator kan hjælpe dig med at komme i kontakt med et netværk i dit lokalområde. Send en mail til alexanderkirkegaard@gmail.com fra en sikker forbindelse, giv os en sikker returadresse eller en key, og fortæl hvilken større by du er tættest på. Så sørger vi for at formidle kontakten.
Photo by jirotrom

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.