Der er voldtægtsmænd på gaderne:

Kritik af politiet: Et hav af voldtægter holdes skjult i statistikken: Et meget stort antal uopklarede voldtægter er indtil videre blevet holdt ude af de officielle statistikker. Det viser to nye redegørelser fra Statsadvokaten i København og Statsadvokaten i Viborg, som i dag er blevet offentliggjort. Læs også: Politifolk: Vi snyder med tal for at se bedre ud

Der er bandekrigere på gaderne:

Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup anklager nu justitsminister Morten Bødskov (S) for at skjule sandheden om den blodige bandekonflikt, der har hærget i især hovedstadsområdet i 2013. – Jeg kunne godt få det indtryk, at problemet med bandekriminalitet er langt større, end politiet og Morten Bødskov fortæller offentligheden, siger Peter Skaarup og fortsætter: – Jeg tror, at justitsministeren ved, at der findes mørketal, som han og embedsapparatet ikke ønsker frem. Tallene viser måske ikke det, som de ønsker, nemlig at politiet måske ikke har mandskab nok, og det vil de ikke fortælle, siger han.

Våbenloven står i vejen for at vi kan forsvare os:

Våbenloven er ikke mindre end en af de største overtrædelser af borgernes frihedsrettigheder i det danske samfunds historie og har flere menneskeliv på samvittigheden, end der kan tælles med det blotte øje. Retten til selvforsvar retfærdiggør at have midlerne til at forsvare sig selv, skulle ens liv komme i fare, men det er præcis, hvad våbenloven i dag står i vejen for. Kun våbenloven er skyld i, at forsvarsløse danskere intet kan stille op mod hjemmerøvere. Kun våbenloven er ansvarlig for, at Lars Hedegaard skulle stå i døren til sit hjem komplet forsvarsløs og se ind i løbet på en pistol, som kunne have endt som mordvåben.

I Norge har de Selvforsvarsspray. I Tyskland, Pfefferspray. I Danmark er det ulovligt at bruge selvforsvar på dåse. Men det er de sort/gyldne nisser da skide ligeglade med. Find dem på julemarkeder landet over, og få en gratis julegave.
Til dig selv og dem du holder af:

Liberator på P4 om pebersprayPebernisserne har været et smut forbi P4 Nord for at fortælle om peber, selvforsvar og hvorfor de mener det er vigtigt at sætte fokus på. Samtidig lader det ikke helt til at de er færdige med deres opgave, for vi har ladet os fortælle, at der er en danmarksturné i støbeskeen.Lyt med, glæd jer og pas på jer selv! #RetTilSelvforsvar
Posted by Liberator.dk on Thursday, November 19, 2015

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.