Berlingske Tidende, 18. juli 1972:
Det at have et militær kan naturligvis aldrig være et mål i sig selv. Der er tale om en ren hensigtsmæssighedsbedømmelse af, hvorvidt den forsikringspræmie, som udgøres af de direkte og indirekte udgifter til militæret, i den givne situation er for stor eller for lille, sammenlignet med den merrisiko, der måtte være for en sovjetisk besættelse af Danmark, hvor vort militær blev afviklet.
Selv mener jeg, at det i 1972 for familien Danmark er alt for meget at poste 5-7 pct. ud på denne ene forsikringspræmie.
Fyns Amts Avis, 23. august 1972:
Jeg finder det uansvarligt at poste penge ud på unyttige formål. Inden for forsvaret er der kun brug for en ting, nemlig en mand med russiske sprogkundskaber, der kan vække forsvarsministeriet og derefter sige: Danmark har kapituleret.
Berlingske Tidende, 23. august 1972:
-Forsvaret?
-0 kr. eller en automattelefon, der siger ”Vi overgiver os”. Det nuværende er pengespild.
Sjællands Tidende, 20. marts 1973:
Når det drejer sig om forsvarspolitik, er Fremskridtspartiet et parti i splid med sig selv. Personligt mener jeg ikke, vi skal bruge mere ned 80 kroner og 75 øre på forsvarsbudgettet om året. Pengen skal gå til et abonnement til KTAS på en automatisk telefonsvarer, der på russisk kan sige ”vi kapitulerer”.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.