Ayn Rands mest populære bog “Og Verden Skælvede”, på engelsk “Atlas Shrugged”, har været i medierne for nyligt. Det var særligt Jørgen Carlsen, højskoleforstander og medlem af det etiske råd, som skabte postyr ved at anmelde bogen – uden overhovedet at have læst den.
Hos Liberator har vi vel egentligt altid været optagede af Ayn Rands objektivisme – Men det er ved at være længe siden at vi gik i dybden med den. Derfor kunne vi godt tænke os nogle nye anmeldelser.. (fra folk som faktisk har læst bogen!!).
Takket være Saxo Bank, og direktør Lars Seier Christensen, kan vi derfor udlove 5, 10, 15 eksemplarer af bogen – helt gratis – til Liberator-læsere som kunne tænke sig at anmelde bogen henover Julen.
Det eneste du skal gøre, er at sende dit navn og din adresse + telefonummer til undertegnede alexanderkirkegaard@gmail.com inden d. 15. december, så får du bogen tilsendt kvit og frit.
Vi glæder os til at læse din anmeldelse!
 


 
Opdatering:
Allerede idag d. 10 december er løbet kørt. Vi siger mange tak til Saxo Bank for at have sponsoreret yderligere 10 bøger, pga. den overvældende interesse. 🙂
Vi glæder os til at læse jeres anmeldelser.
Samtidig er Saxo Banks sponsorblanket til værket endnu engang gået online, så hvis du ikke nåede at få bestilt en bog til Julen, til anmeldelse, så kan du prøve lykken der. 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.