Der er krise. (No shit, Sherlock.) Men den her krise handler ikke udelukkende om det politiske system. Bevares, alt ondt i denne verden kan vel knyttes an til statsmagterne..
MEN.
Den her krise handler helt specifikt om det statsøkonomiske system.
Væksten vokser ikke mere, og euroen bryder sammen efterhånden som Grækenland, Spanien og Portugal krakker.
For at det ikke skal være løgn, er Grækenland kommet så langt ud i tovene, at det lokale fascistparti nu er ved at overtage dele af statens voldsmonopol, og agerer folkemilitia. Samtidig er anarkisterne på gaden med folkekøkkener og tøjbanker. Det er både spændende og skræmmende at se hvordan dét udarter sig.
De folkevalgte i Danmark, og de ikke-folkevalgte i EU kommisionen er selvfølgeligt magtesløse overfor krisen. I deres desperation angriber de befolkningen med nye skatter. Man kalder skatterne afgifter, men det er løgn: Det er ren gift. Befolkningens penge bliver konfiskeret og kværnet ind i statsapparatet, og det kommer der aldrig noget godt ud af.
Vi har været her før.
Som frihedselsker er man nødt til at forberede sig på lidt af hvert. Man er nødt til at holde overblikket. Og være pragmatisk.
Derfor handler denne måned om penge.
Rene penge. Sorte penge. Digitale penge. Skattepenge. Guldpenge. Lokale penge. Narkopenge.
Penge, frihandel og sunde værdier.

Liberator inviterer derfor alle interesserede i at bidrage til månedens tema. Redaktionen er klar til at tage imod jeres artikler, skæve påfund og gode idéer.
Når måneden er slut, kan det være vi har løst finanskrisen..
God oktober!
Alexander Kirkegaard

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.