Avisudklip og kriminalitet

Jeg har tit undret mig over, at Glistrup endte som racist, der ville smide alle muslimer ud af Danmark. Liberale mener sagtens, at forskellige kulturer kan leve sammen. I sidste ende vil en indvandrers efterkommere blive danske. Men det troede Glistrup ikke på, fordi muslimer var farlige.

I dokumentaren Glistrup fra 2001, er han blevet en gammel mand, der vil have alle indvandrere ud af Danmark. Han forklarer dog i dokumentaren, at han tror på, at alle kulturer kan være i samme land i fremtiden, men det kan ikke ske nu, fordi alle lande ikke er lige udviklet. Derfor skal muslimer ud af landet.

Men man får ikke svar på, hvorfor han har dette syn. I dokumentaren forklarer han bare, at hvis man kigger på dokumentationen, kan man se, at muslimer ikke er klar til at være en del af det danske samfund. Han peger på en masse avisudklip, som han finder hver dag i de danske aviser.

Det virker ikke yderst troværdigt og udefra minder han stadig mest om en mand, der har mistet forstanden. Mange mennesker som mister forstanden, ser konspirationer og sammenhænge over det hele, som kun findes i deres eget hoved.

Avisudklip er næppe nok til at bevise, at alle muslimer i Danmark opfører sig dårligt og derfor skal smides ud af landet.

En artikel på 180grader.dk fik mig igen til at tænke på, hvorfor lige muslimer var vigtige for Mogens Glistrup. Artiklen hedder ”Afrikaner voldtager 10 årig pige” . Men det er egentlig ikke artiklen, men kommentarerne til artiklen, som fik mig til at tænke på Glistrup igen.

Selve historien er tragisk. Den handler om, at en 10 årig pige er blevet voldtaget af en mand med afrikansk udseende. Diskussionen til artiklen kommer af åbenlyse grunde til at handle om, hvor forfærdelig sagen er. For det er en forfærdelig sag.

Diskussionen ender dog mest med at handle om, at sagen, og lignende sager, skyldes en blød indvandringspolitik. Én mener endda at voldtægt er i afrikaneres gener.

Jeg tror nu ikke, at mange borgerlige deler sidstnævnte holdning, men der er en tendens i flere 180grader.dk tråde, at folk ser samme ”veldokumenteret” fakta, som Mogens Glistrup også så i sine avisudklip. I dag finder folk artikler på nettet, som de ser som bevis på, at især muslimer er en frygtelig masse.

Det er især koranen, der ifølge disse mennesker er skyld i alle disse problemer. Koranen spiller af åbenlyse grunde ind i, hvordan muslimer ser verden, og hvordan deres kultur har udviklet sig. Alt andet vil være underligt.

Men at koranen skulle være skyld i, at der findes kriminelle indvandrere, er svært at få øje på, medmindre det er det, som man gerne vil se. Hvis argumentet om koranen skal holde, skal man i hvert fald først forklare, hvorfor der findes masser af muslimer, som ikke laver problemer og ballade i Danmark.

Desuden ville man næppe klandre dansk kultur og kristne værdier for, at nogle danske mænd begår voldtægt.

Jeg har læst om mange muslimske holdninger, som jeg ikke bryder mig om, men det betyder stadig ikke, at alle muslimer er et problem for det danske samfund. Det betyder heller ikke, at alle deres værdier er skadelige for liberalismen. For under liberalismen har man trods alt stadig ret til at leve på en anden måde end flertallet.

Vi skal altid kritisere tiltag, som kæmper mod liberalismen. Det er ikke liberalt at mistro andre mennesker pga. deres tro, allerede inden de har gjort noget forkert.

Avisudklip viser blot, at der er kriminalitet i samfundet. Kriminalitet begået af indvandrere og kriminalitet begået af danskere.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password