Atlas Shrugged dokumentar

Atlas Shrugged som film skulle ikke være noget at råbe hurra for. Jeg har dog ikke selv set den. Det har Ole Birk Olesen på 180grader, og han var i hvert fald ikke imponeret. Du kan læse hans anmeldelse her.

Nu er der i stedet kommet en dokumentar, hvor vinklen er, at Ayn Rand havde ret og Atlas Shrugged er ved at ske.

Der er ingen tvivl om, at Ayn Rand har ret i, at lovgivningen har taget overhånd i USA. Som de siger i traileren, indfører regeringer altid en ny lov, hvis den gamle lov havde negative konskvenser, i stedet for at fjerne den gamle lov. Toget kører derud af.

På en måde oplever vi allerede, at kloge og dygtige folk strejker. Det er netop det, som mange vælger at gøre ved at flytte til andre lande. Heldigvis for stater er folk stadigvæk tæt tilknyttet til deres familie, venner og land, så den helt store udvandring lader vente på sig.

Måske rejser folk en dag et helt nyt sted hen, hvor regeringer ikke har travlt med at blande sig i stort og småt. Hvem sagde seasteading og hvem er John Galt?

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password