Det er svært at forklare, hvad Burning Man helt præcist er. Det er en form for kulturfestival i USA, som finder sted i staten Nevadas ørken. Kulturen skabes af deltagerne selv. På Burning Mans hjemmeside står der: “Trying to explain what Burning Man is to someone who has never been to the event is a bit like trying to explain what a particular color looks like to someone who is blind.”
Derfor har jeg ingen chance for at forklare, hvad Burning Man er, for jeg er farveblind, og jeg har aldrig været til Burning Man.
Hvis man vil vide, hvad Burning Man er, kan man læse om det på deres hjemmeside. Eller man kan se dokumentaren “Drawings from the desert” som kan ses på udstillingen Living på Louisiana. Dokumentaren handler om en dansk tegner, som besøger Burning Man.
Tv2 Lorry kan man se mere om dokumentaren. Burning Man lyder som en fed oplevelse.

Join the Conversation

6 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.