Vi brokker os over, at politikerne ikke gør noget ved et problem, vi brokker os over, at de gør for meget. Vi brokker os over, at markederne ikke sættes fri, at børnehaver og sygehuse er offentligt ejet. Men måske var det på tide at vi selv tog handling. Ikke mere brok! mere handling!
Vi påstår, staten udfører samfundets opgaver dårligt, lad os gøre det bedre selv. Start en virksomhed for at gøre Danmark til et bedre sted!
Dette fordrag vil byde på to markante taler, der hver har sit at tilbyde den spirende liberale iværksætter. Bent Haugland vil fortæller om social entrepreneurship som begreb og hans egene erfaringer med det gennem BetterNow. Derefter vil Stefan K. Madsen sætte social entrepreneurship i en liberal kontekst. Til sidste vil vi have en debat om social entrepreneurship hvor Søren Finnemann Viuff vil være ordstyrer.

Facebook event her

Tid: 18. Maj klokken 17:00 – 18:30
Sted: CEPOS, Landgreven 3, 3.sal
Fordraget er arrangeret af Liberator.dk i samarbejde med CEPOS

Tilmelding HER
Bent Haugland er medstifter af Betternow.org, og har en baggrund i organisations- og social netværksteori. BetterNow er en platform hvor personer, grupper og firmaer kan lave indsamlinger til velgørende formål. BetterNow’s mission er at gøre det sjovt, vedkommende og nemt, både at samle ind og give til velgørenhed. Bag BetterNow ligger troen på at vi som mennesker har uselviske intentioner om at hjælpe andre, men at det er i kombinationen med egennytte at vi for alvor omsætter disse gode intentioner til reel handling. Fra et mere teoretisk synspunkt giver BetterNow mulighed for at konvertere økonomisk til social kapital.
Stefan K. Madsen er en af iværksætterne bag Echo.it – en platform der skal fremme den gode gerning i hverdagen. Teknologien bygger på kendte elementer fra services som Twitter, Foursquare og Facebook, men giver det hele en twist i forsøget på at være det nye grundlag for den gode opførsel i en verden hvor moral og traditioner er på tilbagetog. Stefan har en kandidatgrad med fine karakterer i finansiering fra CBS, og er meget inspireret af den Østrigske Skole.
Søren Finnemann Viuff er uddannet fra arkitektskolen i Århus og er i dag koncept udvikler, webdesigner og CEO for iværksættervirksomheden anybite.com, der hjælper restauranter kommunikere med deres gæster gennem sociale medier.
 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.